Sıkıntı olmaz.Hocam yukler yuklemez virustotele attım direk sildim sıkıntı olur mu?
Sıkıntı olmaz.Hocam yukler yuklemez virustotele attım direk sildim sıkıntı olur mu?
Sadece indirdiyseniz ve açmadıysanız sorun olmaz.
Hocam bilgisayarı şutlayın.Sadece ındırdım o kadar acmadm.
Ney nasıl yaniHocam bilgisayarı şutlayın.
Ney nasıl yani
Hocam açtığım gibi direkt 3 tane trojan dosyası gördüm. Çernobil gibi dosya nerden buldunuz bunu?VirusTotal bu dosya güvenli mi?
Yinede sıkıntı olabilir virüs testi yapın bilgisayara indirmişsiniz sonuçta. Böyle zamanlarda sıkıntı olmaması için direkt linki taratın oradada çıkabiliyor.Sadece ındırdım o kadar acmadm.
O değil de hocam kaspersky nasıl algılamamış bu trojanı anlam veremedim.Hocam açtığım gibi direkt 3 tane trojan dosyası gördüm. Çernobil gibi dosya nerden buldunuz bunu?
Yinede sıkıntı olabilir virüs testi yapın bilgisayara indirmişsiniz sonuçta. Böyle zamanlarda sıkıntı olmaması için direkt linki taratın oradada çıkabiliyor.
Ne alaka? Malwarebytes ve Kaspersky ikilisi bile bir tehdit görmemiş ben kesin değildir demedim?Toxıclemeyın yav hocam.
Şahsen bir şey olduğunu düşünmüyorum.VirusTotal bu dosya güvenli mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.