Visual Snow hastalığı olan var mı?

ArdaHD06

Hectopat
Arkadaşlar Visual snow rahatsızlığı olan var mı? Ben 18 yaşındayım yaklaşık 10 yaşımda bu hastalık başıma geldi maalesef. Akşam gözümün önüne bembeyaz bir ışık çarpmıştı korkudan bayağı ağlamıştım. Kimseye de bahsetmedim o zamandan beri böyle görüyorum. Gece körlüğü, karanlıkta artan noktalar, tabii sadece bozuk görüntü dışında özellikle sessiz ortamlarda hiçbir zaman geçmeyen kulak çınlaması, baygınlık hissi, sürekli yorgunum bende en sık rastlanan şeyler bunlar. Son 5 aydır her gün başım ağrıyor. Ağrı kesici ile dışarı çıkıyorum artık. (bu ağrının sebebi Visual snowmu bilmiyorum). Normalde üniversite sınavına hazırlanıyordum ama bu hastalık mahvetti beni. Ne spor yapıyorum, ne ders çalışıyorum, ne geziyorum sadece yatmak istiyorum. Baş ağrısıyla gittiğim doktorlar sinüzit dedi, kimisi enfeksiyon dedi ne yaptılarsa da bir türlü baş ağrım geçmiyor maalesef. Biraz araştırdığımda bu hastalığın baş ağrısı yapabildiğini de gördüm. Belki de onunla ilgili bu baş ağrım. Doktora bu Visual snow hastalığım için hiç gitmedim çünkü doktorlar göz muaynesi yaptığında hiçbir şey çıkmıyormuş. Yani araştırdığım kadarıyla hiçbir tedavisi yok. Bu hastalığı yaşayıp da geçirebilen veya hafifletebilen var mı? Veya doktora bu hastalık yüzünden giden oldu mu? Açıkçası kimseye bahsetmedim bu hastalığımdan ailem bile bilmiyor çünkü bir tedavisi yok bilmeleri hiçbir şeyi değiştirmeyecek ve boşuna onların da kafalarına takılsın istemedim. 😢

F1.large.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı