Gözün içindeki sıvıdan kaynaklı diye biliyorum bende.ben kafaya taktığımda çok hissediyorum. Özellikle beyaz bir zemine bakınca ve karanlıkta bir şeyler uçuşuyor gibi. Haftaya doktora gideceğim ama nörolojik bir şeymiş galiba.
Gözün içindeki sıvıdan kaynaklı diye biliyorum bende.ben kafaya taktığımda çok hissediyorum. Özellikle beyaz bir zemine bakınca ve karanlıkta bir şeyler uçuşuyor gibi. Haftaya doktora gideceğim ama nörolojik bir şeymiş galiba.
Hocam övünmek gibi olmasın gözlerim aşırı iyidir. En zor testlerden bile geçtim.Nasıl ya böyle küçük küçük hareket eden noktacıklar yok mu?
Çok nadir oluyor.Yaygın bir şey miş, varsa deneyimlerini aktarabilir misiniz?
Visual snow Türkçe'ye “görsel karıncalanma” ya da “karlı görüş” olarak çevrilebilir. Görüş alanında sinek uçuşmalarını andıran hareket edici noktalar Visual snow'un en önemli belirtisidir. Hasta genel olarak parazitli görüntüden şikayetçidir ve bu görüntüyü bozuk televizyon kanalına benzer.
Hocam siyah noktalar mı çıkıyor?Çok nadir oluyor.
Hani böyle gözünü çok yorarsın sonra birden bakarsın bir yere böyle beyaz beyaz confetti parçacıkları gözükür o türden mi? Bende de oluyor nadiren.Çok nadir oluyor.
Yaygın bir şey miş, varsa deneyimlerini aktarabilir misiniz?
Visual snow Türkçe'ye “görsel karıncalanma” ya da “karlı görüş” olarak çevrilebilir. Görüş alanında sinek uçuşmalarını andıran hareket edici noktalar Visual snow'un en önemli belirtisidir. Hasta genel olarak parazitli görüntüden şikayetçidir ve bu görüntüyü bozuk televizyon kanalına benzer.
Aynen.Hani böyle gözünü çok yorarsın sonra birden bakarsın bir yere böyle beyaz beyaz confetti parçacıkları gözükür o türden mi? Bende de oluyor nadiren.
Evet.Hocam siyah noktalar mı çıkıyor?
Bende de oluyor.Aynen.
Evet.
O bende de var. Damar patlayışından sonra oldu.Aynen.
Evet.
Damarım mı patlak yani?O bende de var. Damar patlayışından sonra oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.