Sedef hastalığı olan var mı?

Gluteni ve şekeri kes acilen, arastirma hastanesine git cildiyeye igne tedavisine başla yoksa hastaliğin daha da ilerler.

Konuyu hortlattım
Sedef hastalığında tedavi yöntemleri çok önemlidir dermatolojiden uzun süre tedavi olup yanıt alamayan birisi olarak
İğne tedavisi kısa süreliğine etki eden bırakıldıktan sonra daha beter eden bir tedavi yöntemi sedefi tamamen yatıştırmak isteyen arkadaşlara sedef bölgesini nemlendirmek önemlidir.
5 yıllık hastalık tecrübesi sonrası sedef bölgesinde sadece kızarıklık bırakan pullanma ateşlenmeyi önleyen coresatin mavi kremi öneriyorum.

Konuyu hortlattım
Sedef hastalığında tedavi yöntemleri çok önemlidir dermatolojiden uzun süre tedavi olup yanıt alamayan birisi olarak
İğne tedavisi kısa süreliğine etki eden bırakıldıktan sonra daha beter eden bir tedavi yöntemi sedefi tamamen yatıştırmak isteyen arkadaşlara sedef bölgesini nemlendirmek önemlidir.
5 yıllık hastalık tecrübesi sonrası sedef bölgesinde sadece kızarıklık bırakan pullanma ateşlenmeyi önleyen coresatin mavi kremi öneriyorum.
4 seneden uzun süredir sedef sorunum yok. Lezyon bölgelerindeki iz de kayboldu. Şunu diyeyim (ilk gönderinin tarihine bakın). Tedavisini kendim keşfettim... Aşık olun, sevdiğiniz şeyleri yapın. Ben şahsen bu şekilde kurtuldum. Uzun süredir yok. Psikolojik olduğunu düşünüyorum. Bu senenin başında çok kötü bir olay atlatmıştım ve o zamanlarda ufak ufak dirseklerde patlama olmuştu. Hemen geçti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı