Visual snow rahatsızlığı olan var mı?

Çok nadir oluyor.

Benim arkadaşımda da bu sorun var, üstelik o bilgisayarında ölü piksel var sanıp yetkili servise gönderdi. Meğer laptop ekranında da gördüğü için sinek uçuşmaları ölü piksel sanmış cihazında, yetkili servis arayıp bu cihazda ölü piksel yok deyince anladı.

Gözümü kaşıyıp etrafa bakınca oluyor, evet.

Bende normalde odaklanınca da oluyor. İlla yorgun olmam gerekmiyor. İlk kez duydum bu adı. Sadece bende var zannediyordum.

Normalde bende fark etmiyordum. Kafaya takınca daha çok oluyor, aklıma gelmediği zaman fark etmiyorum bile. Ve bu aralar nedense kafaya fazla taktım.

Bende olduğum ameliyattan sonra karıncalanma oluştu. Bunlara ek; titreme, ışık hassasiyeti, Halo gibi belirtilerde var.

Su anda yurtdisinda bir terapi merkezindeyim bu hastalik uzerine de giden. Gizlilik geregi tedaviyi ve diger bilgileri paylasamiyorum ama cogu kisinin durumunu iyilestirdigi soyleniyor. Imkaniniz varsa bakin derim.

Su anda yurt dışında bir terapi merkezindeyim bu hastalik uzerine de giden. Gizlilik geregi tedaviyi ve diger bilgileri paylasamiyorum ama cogu kisinin durumunu iyilestirdigi soyleniyor. Imkaniniz varsa bakin derim.

Gizlilik anlaşmanızı bozmayacak şekilde bilgilendiremez misiniz? En azından nereden bilgi alabileceğim konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…