Visual snow rahatsızlığı olan var mı?

Çok nadir oluyor.

Benim arkadaşımda da bu sorun var, üstelik o bilgisayarında ölü piksel var sanıp yetkili servise gönderdi. Meğer laptop ekranında da gördüğü için sinek uçuşmaları ölü piksel sanmış cihazında, yetkili servis arayıp bu cihazda ölü piksel yok deyince anladı.
 
Yaygın bir şey miş, varsa deneyimlerini aktarabilir misiniz?

Visual snow Türkçe'ye “görsel karıncalanma” ya da “karlı görüş” olarak çevrilebilir. Görüş alanında sinek uçuşmalarını andıran hareket edici noktalar Visual snow'un en önemli belirtisidir. Hasta genel olarak parazitli görüntüden şikayetçidir ve bu görüntüyü bozuk televizyon kanalına benzer.
Gözümü kaşıyıp etrafa bakınca oluyor, evet.
 
Bende olduğum ameliyattan sonra karıncalanma oluştu. Bunlara ek; titreme, ışık hassasiyeti, Halo gibi belirtilerde var.
 
Su anda yurtdisinda bir terapi merkezindeyim bu hastalik uzerine de giden. Gizlilik geregi tedaviyi ve diger bilgileri paylasamiyorum ama cogu kisinin durumunu iyilestirdigi soyleniyor. Imkaniniz varsa bakin derim.
 
Su anda yurt dışında bir terapi merkezindeyim bu hastalik uzerine de giden. Gizlilik geregi tedaviyi ve diger bilgileri paylasamiyorum ama cogu kisinin durumunu iyilestirdigi soyleniyor. Imkaniniz varsa bakin derim.

Gizlilik anlaşmanızı bozmayacak şekilde bilgilendiremez misiniz? En azından nereden bilgi alabileceğim konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum.
 

Geri
Yukarı