Visual Studio 2013 yükledikten sonra açılmayan iAtkos ML2

Hornist

Hectopat
Merhaba Forum Dostları,

Benim laptop'ım HP Envy Dv7 7200 ST. Bu cihaza 250 GB SSD HDD ekledim. İşletim sistemim W8.1, ekran çözünürlüğüm 1920x1080 ve herşey sorunsuz çalışıyor / du... ( buna virtualbox ve iAtkos ML2 de dahil ).

Dün MS Visual Studio 2013 yükledim. Bugün VirtualBox ımı açıp Mac e girmek istediğimde " VirtualBox - VT-x/AMD-V donanım sanallaştırma sisteminizde kullanılabilir değil " hatası aldım ve Mac başlamadı. Tekrar tekrar denedim ama olmadı. VM sildim ve tekrar kurmak için yeni'ye basıp işletim sistemimi Mac OS X seçtim fakat altta 64 bit çıkmadı. Sadece 10.6 Snow Leopard görünüyor. Daha önce kurarken birçok seçenek vardı burada. Şimdi görüntülenmiyor. BIOS ta Sanallaştırma Enable konumda zaten onda bir değişiklik yapmamıştım ama her ihtimale karşı yine de bir göz attım ve hatta önce disable/save edip tekrar enable/save ettim ama yine de olmadı. VirtualBox'ı uninstall edip tekrar kurdum yine olmadı.
[h=2][/h]Önceki gün Mac'te çalışıp kapattım, sonraki gün açtığımda bu hata çıktı ve aradaki tek fark benim yüklediğim MS Visual Studio 2013. Bu yüzden bu programın yüklenmesi ile ilgili bir sorun olabileceğini düşünüyorum.

Bu konu ile ilgili bilgisi, fikri ve tahmini olan dostlardan haber bekliyorum.

Saygı ve Sevgilerimle.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı