Visual Studio 2022 yeni proje oluşturulmuyor

Daha fazla  
Arkadaşlar, Visual Studio 2022 yeni proje oluşturamıyorum.
Yeni proje kısmına basıyorum ve gözükmüyor screenshort'tan bakabilirsiniz.

1667569926872.png

1667569962527.png

Visual Studio'nun gerekli dosyaları okuyamamasından dolayı bir hata imiş. Visual studio işletim siteminizin kurulu olduğu yerde mi kurulu? İşletim sisteminiz güncel mi? Diskinizde sorun var mı? Gibi sorular geliyor aklıma.

Donanımla alakalı bir şey olacağını sanmıyorum. Sistem gereksinimleri yeterliyse sorun olmaz. Olsa bile disk sağlığı ile ilgili olabilir.
Visual studio işletim sistemim ile aynı yerde kurulu,
İşletim sistemi güncel,
Diskimde bir sorun var sanırım ama formatlamadan önce 2022 sorunsuz şekikde C# windows form açıyordu.

Visual Studio'nun gerekli dosyaları okuyamamasından dolayı bir hata imiş. Visual Studio işletim siteminizin kurulu olduğu yerde mi kurulu? İşletim sisteminiz güncel mi? Diskinizde sorun var mı? Gibi sorular geliyor aklıma.

Donanımla alakalı bir şey olacağını sanmıyorum. Sistem gereksinimleri yeterliyse sorun olmaz. Olsa bile disk sağlığı ile ilgili olabilir.

Şu an başlata basınca bu hata veriyor.

1667580552567.png

Şu an başlata basınca bu hata veriyor.

Eki Görüntüle 1562523
Bu hata işletim sisteminizin kaç bit olduğu ile ilgilidir aslında. Sisteminiz muhtemelen 32-bit (eski olduğuna dayanarak) ve siz 64 bit için kurmaya çalışmışsınız fakat formattan önce çalıştığını söylediniz.Gerçekten ilginç bir durum.

Bu hata işletim sisteminizin kaç bit olduğu ile ilgilidir aslında. Sisteminiz muhtemelen 32 Bit (eski olduğuna dayanarak) ve siz 64 Bit için kurmaya çalışmışsınız fakat formattan önce çalıştığını söylediniz. Gerçekten ilginç bir durum.

Yeniden kurdum o hata kalktı fakat halen projeler gözükmüyor.
Ve PC 64 Bit.

1667581551529.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı