Visual Studio 2022'nin giriş ekranı değişiyor

Katılım
28 Ocak 2020
Mesajlar
19.324
Makaleler
52
Çözümler
460
Görsel üzerinde gördüğünüz gibi giriş ekranı Visual Studio 2022 sürüm 17.6 ile yenileniyor. Artık sağ kısımda olan hızlı erişim paneli üste alınmış. Ek olarak yeni özelliklerin gösterildiği bir buton eklenmiş. Son olarak geliştiriciler, ilgili giriş ekranının daha hızlı açılacağını söylüyor.

Grace Taylor:

"Visual Studio sürümlerindeki ana tema, hızlı bir şekilde "kodlama"dır. Yıllar boyunca, başlatmayı, proje seçimini veya oluşturmayı ve önceki durumu geri yüklemeyi hızlandırmak için birçok yaklaşım denedik. Visual Studio 2019'da, çoğu geliştiricinin kabuğu başlatırken gerçekleştirdiği birincil eyleme ulaşmak için optimize edilmiş modal "başlangıç penceresi" deneyimini oluşturduk. Bu sürümden bu yana, karışık geri bildirimler var. Kritik geri bildirimlerin çoğu, çözümler arasında geçiş yaparken modalitenin kesintiye uğraması etrafında dönüyordu. Bu, "kodlama" için diğer seçenekleri yeniden gözden geçirmemize yol açtı.

Geri bildirimlerinizi göz önünde bulundurarak yeni bir Karşılama Deneyimi denemeye başladık. Bu alandaki ilk araştırmalarımıza daha yeni başlıyoruz ve harika bir deneyim sağlamak için burada yapmamız gereken çok iş olduğunu biliyoruz. Ne düşündüğümüz hakkında daha fazla bilgi için okumaya devam edin ve denemek ve geri bildiriminizi paylaşmak için bugün Visual Studio 17.6 Önizleme 2'yi indirin:
"

Hoş geldiniz sayfası, başlat penceresinden erişmeye alıştığınız tüm seçenekleri IDE'nin kendisinde sekmeli bir belge penceresi olarak sunar. Bunlar şunları içerir:
  • En son kullanılan proje listeniz.
  • Son projeler için bir arama kutusu.
  • Yeni bir proje oluşturmak, mevcut bir projeyi açmak, bir klasörü açmak ve bir depoyu klonlamak için hızlı bağlantılar.

Visual Studio 2022 sürüm 17.6 Preview 2 derlemesi hakkında bilgi almak için: Help us investigate a new Welcome Experience in Visual Studio 17.6 Preview 2 - Visual Studio Blog

1679416513777.png
 
Son düzenleme:
Şu anki giriş daha güzel bence. Sade ve anlaşılabilir. Bu giriş ekranı da sade ve anlaşılabilir ama sanki değiştirmek için değiştirilmiş gibi geldi bana. Ayrıca giriş penceresinin sekme olarak değil ayrı olarak gözükmesini daha hoş buluyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı