Son güncelleme tarihi 2016 olan bir uygulamayı niye paylaşıyorsun ki? Mesaj kasmak için mi? Mantıklı mı bu? Bir de direkt indirme bağlantısı paylaşıyorsun.
Son güncelleme tarihi 2016 olan bir uygulamayı niye paylaşıyorsun ki? Mesaj kasmak için mi? Mantıklı mı bu? Bir de direkt indirme bağlantısı paylaşıyorsun.
Kendin daha iyisini öner o zaman.Son güncelleme tarihi 2016 olan bir uygulamayı niye paylaşıyorsun ki? Mesaj kasmak için mi? Mantıklı mı bu? Bir de direkt indirme bağlantısı paylaşıyorsun.
Eki Görüntüle 1920604
Yukarıda daha iyi öneriler yapılmış zaten. Yapılmışın altına doğrudan bir indirme bağlantısı paylaşıyorsun, paylaştığın bağlantıdaki IDE son güncellemesini 2016'da almış. Anormal bir durum.Kendin daha iyisini öner o zaman.
Rider IDE.
Visual Studio en iyisi neredeyse C# için. Lakin tek değil![]()
Daha az yer kaplayan bir eşdeğer sorulmuş. Soruyu okumadan, anlamadan dalmışsın. Programlama bilgin de sıfırdır, deneyemezsin, iyi veya kötüyü de değerlendiremezsin.Yukarıda daha iyi öneriler yapılmış zaten. Yapılmışın altına doğrudan bir indirme bağlantısı paylaşıyorsun, paylaştığın bağlantıdaki IDE son güncellemesini 2016'da almış. Anormal bir durum.
Rider daha az yer kaplıyor VS Community'den. Eş değer bir app. Soruyu okudum ve anladım. SharpDevelop mu eş değer? Son güncellemesi 2016. Tekrar ediyorum, son güncellemesi 2016. 7 senedir hiç geliştirilmemiş, 7 senedir var olan tüm geliştirmelerden uzak bir uygulama. Diğer iddian için yorum yapmama bile gerek yok.Daha az yer kaplayan bir eşdeğer sorulmuş. Soruyu okumadan, anlamadan dalmışsın. Programlama bilgin de sıfırdır, deneyemezsin, iyi veya kötüyü de değerlendiremezsin.
Sharpdevelop kurulum dosyası 15 MB. Kurulum sonrası kaplasın 50 MB.Rider daha az yer kaplıyor VS Community'den. Eş değer bir app. Soruyu okudum ve anladım. SharpDevelop mu eş değer? Son güncellemesi 2016. Tekrar ediyorum, son güncellemesi 2016. 7 senedir hiç geliştirilmemiş, 7 senedir var olan tüm geliştirmelerden uzak bir uygulama. Diğer iddian için yorum yapmama bile gerek yok.
Tartışmaya girilecek kadar bile bilgin olmadığına kanaat ettim az önce.Sharpdevelop kurulum dosyası 15 MB. Kurulum sonrası kaplasın 50 MB.
Mükemmelleşmiş ki, daha da geliştirilecek bir şeyi kalmamış artık. Hepsini dene ve kıyasla diyeceğim.
Bir konuya öneride bulunabilmek için önce bilgi sahibi olmak gerek. Bilgin yoksa, sataşırsın anca. Ben seninle niye ve neyi tartışayım?Tartışmaya girilecek kadar bile bilgin olmadığına kanaat ettim az önce.
Bilgi sahibi olduğum bir konu zaten senin aksine. Neden son 7 yıldır bir güncellrme almamış uygulama kullanılmazi oturup anlatırım ama anlayacak biri değilsin. Haliyle son yorumumu yaptım.Bir konuya öneride bulunabilmek için önce bilgi sahibi olmak gerek. Bilgin yoksa, sataşırsın anca. Ben seninle niye ve neyi tartışayım?
Konuyu açan kişi "haydi tartışalım" dememiş ki, yardım ve öneri istemiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.