Visual Studio Alternatifi var mı?

Son güncelleme tarihi 2016 olan bir uygulamayı niye paylaşıyorsun ki? Mesaj kasmak için mi? Mantıklı mı bu? Bir de direkt indirme bağlantısı paylaşıyorsun.
1693206737204.png

Yukarıda daha iyi öneriler yapılmış zaten. Yapılmışın altına doğrudan bir indirme bağlantısı paylaşıyorsun, paylaştığın bağlantıdaki IDE son güncellemesini 2016'da almış. Anormal bir durum.
Daha az yer kaplayan bir eşdeğer sorulmuş. Soruyu okumadan, anlamadan dalmışsın. Programlama bilgin de sıfırdır, deneyemezsin, iyi veya kötüyü de değerlendiremezsin.

Daha az yer kaplayan bir eşdeğer sorulmuş. Soruyu okumadan, anlamadan dalmışsın. Programlama bilgin de sıfırdır, deneyemezsin, iyi veya kötüyü de değerlendiremezsin.
Rider daha az yer kaplıyor VS Community'den. Eş değer bir app. Soruyu okudum ve anladım. SharpDevelop mu eş değer? Son güncellemesi 2016. Tekrar ediyorum, son güncellemesi 2016. 7 senedir hiç geliştirilmemiş, 7 senedir var olan tüm geliştirmelerden uzak bir uygulama. Diğer iddian için yorum yapmama bile gerek yok.

Rider daha az yer kaplıyor VS Community'den. Eş değer bir app. Soruyu okudum ve anladım. SharpDevelop mu eş değer? Son güncellemesi 2016. Tekrar ediyorum, son güncellemesi 2016. 7 senedir hiç geliştirilmemiş, 7 senedir var olan tüm geliştirmelerden uzak bir uygulama. Diğer iddian için yorum yapmama bile gerek yok.
Sharpdevelop kurulum dosyası 15 MB. Kurulum sonrası kaplasın 50 MB.
Mükemmelleşmiş ki, daha da geliştirilecek bir şeyi kalmamış artık. Hepsini dene ve kıyasla diyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@TheAny katılıyorum.

Rider IDE, Visual Studio'dan sonra en kullanışlı IDE'lerden birisi, Visual Studio kadar ağır değil ve JetBrains tarafından geliştiriliyor. Bu yüzden güncel tutuluyor.

2016'dan kalma bir program paylaşmanız gülünç. Geri kalmışlığın işareti bu.

Bir konuya öneride bulunabilmek için önce bilgi sahibi olmak gerek. Bilgin yoksa, sataşırsın anca. Ben seninle niye ve neyi tartışayım?

Konuyu açan kişi "haydi tartışalım" dememiş ki, yardım ve öneri istemiş.
Bilgi sahibi olduğum bir konu zaten senin aksine. Neden son 7 yıldır bir güncellrme almamış uygulama kullanılmazi oturup anlatırım ama anlayacak biri değilsin. Haliyle son yorumumu yaptım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı