Çözüldü Visual Studio Code Bootstrap dosyası tanımlarken "color-adjust" ve "appearance" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furkanoztrk

Zeptopat
Daha fazla  
CSS dosyası içerisinde Bootstrap CSS dosyası tanımlarken 'color-adjust' ve 'appearance' hataları alıyorum. Bunları nasıl çözebilirim? Teşekkürler.

Çözüm
color-adjust kısmını print-color-adjust olarak değiştirin.

-webkit-appearance için ise her birine ayrı değer verilmiş textfield button none gibi. O bittikten sonra ; ile bitirip webkit olmadan düz halini yazmanız gerek hepsi için. Örnek olarak appearance: textfield
Muhtemelen Bootstrap dosyasını tanımlamada bir hata var, aşağıdaki şekilde tanımlayıp dener misiniz?

CSS:
<link rel="stylesheet" href="https://stackpath.bootstrapcdn.com/bootstrap/4.5.2/css/bootstrap.min.css" integrity="sha384-JcKb8q3iqJ61gNV9KGb8thSsNjpSL0n8PARn9HuZOnIxN0hoP+VmmDGMN5t9UJ0Z" crossorigin="anonymous">

Eki Görüntüle 1618996Eki Görüntüle 1618996

Şöyle gösterirsem daha net tanımlamış olurum sanırım

Ekran Görüntüsü (5).png

1

Ekran Görüntüsü (6).png

2

-webkit-appearance için ise her birine ayrı değer verilmiş textfield button none gibi. O bittikten sonra ; ile bitirip webkit olmadan düz halini yazmanız gerek hepsi için. Örnek olarak appearance: textfield

Çözüm

-webkit-appearance için ise her birine ayrı değer verilmiş textfield button none gibi. O bittikten sonra; ile bitirip webkit olmadan düz halini yazmanız gerek hepsi için. Örnek olarak appearance: textfield

Bu hatayı almamın sebebi nedir acaba? Bootstarptan indirip CSS linkini tarayıcıya yapıştırdıktan sonra hiçbir değişiklik yapmadan bu hatalar ile karşılaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hatayı almamın sebebi nedir acaba? Bootstarptan indirip CSS linkini tarayıcıya yapıştırdıktan sonra hiçbir değişiklik yapmadan bu hatalar ile karşılaştım.
Bunlar aslında hata değil uyarı, nedenini tam olarak bende bilmiyorum. Ama sizi etkilememesi gerek, gözardı edebilirsiniz. Dediklerimi uygulayınca uyarılar kayboldu mu?

Bunlar aslında hata değil uyarı, nedenini tam olarak bende bilmiyorum. Ama sizi etkilememesi gerek, gözardı edebilirsiniz. Dediklerimi uygulayınca uyarılar kayboldu mu?
Evet kayboldu, teşekkür ederim. Dediğiniz gibi herhangi bir olumsuzluk teşkil etmiyordu ancak hata penceresi içerisinde belirince ileride problem yaratacağını düşünmüştüm.

Evet kayboldu, teşekkür ederim. Dediğiniz gibi herhangi bir olumsuzluk teşkil etmiyordu ancak hata penceresi içerisinde belirince ileride problem yaratacağını düşünmüştüm.
Ayrıca indirdiğim Starter Template neden Arapça olarak indi buna da anlam veremedim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı