Çözüldü Visual Studio Code "Bu uygulama bilgisayarınızda çalıştırılamıyor" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

s3z4r

Picopat
1607200582949.png

VSCode'u çalıştırıyorum ve böyle bir uyarı alıyorum ve VSCode programı çalıştır diyorum, tekrar çıkıyor. Bunu nasıl kapatabilirim?
Normal çalışıyordum bir şeyler oynadım her halde tam hatırlayamıyorum ve sonuç bu.

Çözüm
Hepinize teşekkür ederim sorunu çözdüm.

İlk olarak Visual Studio 19'u kaldırdım ve hiçbir şey değişmedi.

Sonra VSCode'u kaldırdım kurdum tekrar bir şey değişmedi.

Son olarak python-3.9.0-amd64 (2).exe bunu indirip repair dedim ve sorun çözüldü.
Eki Görüntüle 766592

VSCode'u çalıştırıyorum ve böyle bir uyarı alıyorum ve VSCode programı çalıştır diyorum, tekrar çıkıyor. Bunu nasıl kapatabilirim?
Normal çalışıyordum bir şeyler oynadım her halde tam hatırlayamıyorum ve sonuç bu.

Herhangi bir indirme yöneticisi kullanıyor musunuz?
Sanırım uygulama düzgün indirilmedi.

Tekrar buradan indirin.

Silip tekrar kurman en kolay çözüm.

vs code 60 MB, community kaç GB. Ne gerek var? :D.

VS Code ile Community arasında çok fark var. :)

Herhangi bir indirme yöneticisi kullanıyor musunuz?

1 saat kadar önce Visual Studio Installer'dan Python kurdum bu VSCode'u bozmuş olabilir şu an aklıma geliyor.

VSCode'u silip deneyeceğim.

Denetim masasında VSCode gözükmüyor bu anormal derecede saçma değil mi? Nasıl kaldıracağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Denetim masasında VSCode gözükmüyor bu anormal derecede saçma değil mi? Nasıl kaldıracağım?
"C:\Users\%username%\AppData\Local\Programs\Microsoft VS Code" dizinini takip edip "unins000.exe" dosyasını çalıştırın.

1 saat kadar önce Visual Studio Installer'dan Python kurdum bu VSCode'u bozmuş olabilir şu an aklıma geliyor.

VSCode'u silip deneyeceğim.

Düzgün kurulmamış gibi görünüyor.
Dediğim gibi kurulum dosyasını indirip tekrar kurarak kaldırabilirsiniz. Gerçi kurduktan sonra program açılacaktır. Bu yüzden buna gerek kalmayacak.

Kurulum dosyasını indirip tekrar kurulum yapın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı