Visual Studio Code ile FTP bağlantısı güvenilir mi?

FileZilla kullanın. Ek olarak Visual Studio Code üzerinden böyle bir şey yapmanıza gerek yok.

Port 22'yi kullanarak güvenli veri transferi yapabilirsiniz.

FileZilla kullanın. Ek olarak Visual Studio Code üzerinden böyle bir şey yapmanıza gerek yok.
FileZilla kullanmak pratik değil. Otomatik kayıt özelliği yok. Örneğin FileZilla üzerinden bir dosya açıyorum. Kayıt edince uygulamadan da onaylamam gerekiyor. Firma, böyle bir özellik getirmeyecekmiş.

FileZilla kullanmak pratik değil. Otomatik kayıt özelliği yok. Örneğin FileZilla üzerinden bir dosya açıyorum. Kayıt edince uygulamadan da onaylamam gerekiyor. Firma, böyle bir özellik getirmeyecekmiş.

Uzak sunucu üzerindeki dosyaya müdahale ederseniz tabii ki onay ister. Local'de kodunuzu hazırlayıp Server'a yüklemek daha güvenli ve mantıklı.

Uzak sunucu üzerindeki dosyaya müdahale ederseniz tabii ki onay ister. Yerel ağda kodunuzu hazırlayıp sunucuya yüklemek daha güvenli ve mantıklı.
Örneğin sık sık PHP dosyası güncelliyorum. En pratik yol bu. Senin dediğin gibi olsa iş uzar. Bir tane dosya açıp düzenleyip kaydedeceğim diye sürekli onay istememeli. Otomatik olması lazım.

O zaman yapacak bir şey yok. Visual Studio Code üzerinde böyle bir eklenti varsa deneyin. Ancak güvenli bir eklenti bulursanız daha iyi olur.

Son olarak FTP bağlantı portunu 22'de kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…