Çözüldü Visual Studio her yerde hata mesajı çıkarmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Erenklnbck

Centipat
Ben bu resimdeki gibi her yerde hata mesajı çıkacak şekilde Visual Studio'da kodlamak istiyorum. Ne yapabilirim? Bu arada Visual Studio 2013 kullanıyorum :) şimdiden teşrkkürler.

Screenshot_20200217-072141_YouTube.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
mesela ben bi proglam hazırlamak istiyorum...ilk resimden 2. resime grçişi hangi kod ile sağlayabilirim..diğer programlardaki gibi fln😀

Dosya Ekleri

• PicsArt_02-18-07.24.01.jpg
    PicsArt_02-18-07.24.01.jpg
    233,2 KB · Görüntüleme: 38
Şimdi burda iş değişir 😂😂

Zira bu tip şeyler black hat hackerlar tarafından fidye yazılımında kullanılabiliyor.

Üzgünüm yardımcı olamam.

hayır hayır mesela şey düşün bi program açtın diyelim yanda 5 tane menü var...mesela birindrn diğerine bastığında geçiş yapmasını istiyorum ama bastığımda ekstradan sayfa açılmasın,açık olanda açılsın istiyorum bu konuda yardımcı olabilirmisin?

hayır hayır mesela şey düşün bi program açtın diyelim yanda 5 tane menü var...mesela birindrn diğerine bastığında geçiş yapmasını istiyorum ama bastığımda ekstradan sayfa açılmasın,açık olanda açılsın istiyorum bu konuda yardımcı olabilirmisin?
Tab page kullanın

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı