Visual Studio'da dosyalar gözükmüyor

Zargles

Hectopat
Daha fazla  
Visual Studio kullanarak ASP.NET Core MVC projesi (C#) oluşturdum. Ama normalde dosyaların bulunması gereken yerde hiçbir şey yok.

1683924943411.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet eminim. Galiba tam ne dediğini anlamadım.
Solution ve proje ayrı şeyler. Solution içerisinde projelerin bulunduğu genel bir klasör gibi düşünebilirsin. Sen projelerin bulunduğu klasörü açmışsın. File menüsünden New > Project seçeneği ile proje eklemen gerekiyor.

Solution ve proje ayrı şeyler. Solution içerisinde projelerin bulunduğu genel bir klasör gibi düşünebilirsin. Sen projelerin bulunduğu klasörü açmışsın. File menüsünden New > Project seçeneği ile proje eklemen gerekiyor.

Eklemiştim ama şu şekilde gözüküyor

1683925894154.png

Sadece dosya olarak gözüküyorlar mesela wwwroot klasörünün bir işlevi yok. Controller klasörüne de Controller eklenmiyor.

1683925894154.png

Sadece dosya olarak gözüküyorlar mesela wwwroot klasörünün bir işlevi yok. Controller klasörüne de Controller eklenmiyor.

Eskiden şu şekilde gözüküyordu.

1683926216383.png

Controllers'a sağ tıklayıp Add > Controller yapıyorduk ama bu seçenek şu an yok. Değişti de bu yüzden mi yok acaba, yoksa ben bir yerde hata mı yapıyorum?

1683925894154.png

Eskiden şu şekilde gözüküyordu

1683926216383.png

Controllers'a sağ tıklayıp Add > Controller yapıyorduk ama bu seçenek şu an yok. Değişti de bu yüzden mi yok acaba, yoksa ben bir yerde hata mı yapıyorum?

Bu arada ASP.NET Core sürümü 6.0.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı