Projeyi yeni oluşturdum.Boş solution açmışsın. Proje ekledin mi?
Onu diyorum dostum boş solution açmışsın. Proje eklediğine emin misin?Projeyi yeni oluşturdum.
Evet eminim. Galiba tam ne dediğini anlamadım.Onu diyorum dostum boş solution açmışsın. Proje eklediğine emin misin?
Solution ve proje ayrı şeyler. Solution içerisinde projelerin bulunduğu genel bir klasör gibi düşünebilirsin. Sen projelerin bulunduğu klasörü açmışsın. File menüsünden New > Project seçeneği ile proje eklemen gerekiyor.Evet eminim. Galiba tam ne dediğini anlamadım.
Solution ve proje ayrı şeyler. Solution içerisinde projelerin bulunduğu genel bir klasör gibi düşünebilirsin. Sen projelerin bulunduğu klasörü açmışsın. File menüsünden New > Project seçeneği ile proje eklemen gerekiyor.
Eklemiştim ama şu şekilde gözüküyor
![]()
Sadece dosya olarak gözüküyorlar mesela wwwroot klasörünün bir işlevi yok. Controller klasörüne de Controller eklenmiyor.
Eklemiştim ama şu şekilde gözüküyor
![]()
Sadece dosya olarak gözüküyorlar mesela wwwroot klasörünün bir işlevi yok. Controller klasörüne de Controller eklenmiyor.
Eskiden şu şekilde gözüküyordu
![]()
Controllers'a sağ tıklayıp Add > Controller yapıyorduk ama bu seçenek şu an yok. Değişti de bu yüzden mi yok acaba, yoksa ben bir yerde hata mı yapıyorum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.