Vitesli motor sürmek unutulur mu?

Saarkadaş

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Şu an bir scooter kullanıyorum 125'lik ve motorumu Drift L'ye değiştireceğim fakat en son vitesli motoru ehliyet alırken kullandım o da çok eski bir 150'lik CG idi bayiden motoru çıkartırken sürebilir miyim? Unutmuş muyum? Orada utanç duruma düşmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Şu an bir scooter kullanıyorum 125'lik ve motorumu Drift L'ye değiştireceğim fakat en son vitesli motoru ehliyet alırken kullandım o da çok eski bir 150'lik CG idi bayiden motoru çıkartırken sürebilir miyim? Unutmuş muyum? Orada utanç duruma düşmek istemiyorum.

Sürersiniz hocam endişe etmeyin. 1-2 vites gideceksiniz. En fazla kaldırırken stop edersiniz uzun süre sürmediyseniz ki bunda utanılacak bir şey yok.

Sürersiniz hocam endişe etmeyin. 1-2 vites gideceksiniz. En fazla kaldırırken stop edersiniz uzun süre sürmediyseniz ki bunda utanılacak bir şey yok.

Sağ olun hocam ya şimdi bu çocuk nasıl ehliyet almış falan derler diye korktum.

Bu debriyajdaki kavrama noktası falan hemen hemen aynıdır değil mi?

Sağ olun hocam ya şimdi bu çocuk nasıl ehliyet almış falan derler diye korktum.

Bu debriyajdaki kavrama noktası falan hemen hemen aynıdır değil mi?

Motordan motora değişiyor hocam. Driftte ortalama bir durumdaydı. Zaten 5 dakikada anlarsınız.

Sürersin en fazla stop ettirirsin zaten 10dk anı almaz debriyajı falan kavrarsın bide sıfır bayiden çıkartıcaksan Max 3. Vitese kadar atarsın rodajda olduğu için

Sürersin en fazla stop ettirirsin zaten 10dk anı almaz debriyajı falan kavrarsın bir de sıfır bayiden çıkartacaksan Max 3. vitese kadar atarsın rodajda olduğu için.

Bu vites atma vites düşürme falan rodajda ya vites düşürünce ani devir yükselirse ne yapacağım bir de bu aragazla vites düşürme olayı rodajdayken de yapılır mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı