Vitiligo lekem ile dalga geçiliyor

Arkadaşlar bilmeyenler için söyleyeyim vitiligo bir deri hastalığıdır. Vücudun bazı yerlerinde beyaz yanık gibi şeyler çıkar. Benim gözümü çevreleyecek şekilde var. Okulda benimle dalga geçiliyor ne yapmalıyım sizce?
takma bence bendede var boğazımın oralarında kolumda felan takma :D
 
Aynı hastalığa ben de sahibim, çene kısmında ve bayağı büyük. Şimdilik nefret etsem de ileride begeneceğini söyleyebilirim.

Yaşın kaç bilmiyorum, genellikle ortaokul ve lise düzeyinde seninle dalga geçmek için kullanıyorlar. Sonra aa, ne güzelmiş diyorlar :D

Herkesin düşündüğü şeyleri takmanı onermem, belirli kişilere bak sadece.

Hocam bende de çene ve boyun kısmında var vitiligo. 16 yaşındayım sizin sakallar da beyaz çıkıyor sanırım bir taraf siyah bir taraf beyaz nasıl duruyor acaba? Sizin bir tedavi öneriniz var mı?
 
@İmamic eskiden o bölgede tamamen beyaz çıkardı şimdi leke küçülmeye başladı ve siyah sakal çıkıyor içinde. Beyaz ayrı bir hava katıyor dyebilirim. Tedavi olarak bir hekime görünmenizi tavsiye ederim.

Hocam birkaç sefer gittim doktora hep krem veriyorlar onlarda hem işe yaramıyor hem de yan etki yapıyor bazıları lazer tedavisi falan var diyorlar ama tam bilgi edinemedim benim tam çene ortası ile boyunun tamamında var kenarlar siyah ortası beyaz bir değişik oldu.
 

Geri
Yukarı