444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 17 Temmuz 2022 #11 m47 dedi: Ben zamanında kullanmıştım. Forumda da kullanan birçok kişi var. Google'a bile güvensiz diyen bir siteden ne beklersin . Genişletmek için tıkla... Tüm bilgilerini çalan ve satan üstüne senden izin alan Google mı güvenilir? Gizlilik politikasını okumazsan bu olur. 548531 dedi: Güvenilir değil diyenler neden güvenilir olmadığını açıklasaydı keşke. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı bilgilerini üçüncü parti şirketlere satılıyor.
m47 dedi: Ben zamanında kullanmıştım. Forumda da kullanan birçok kişi var. Google'a bile güvensiz diyen bir siteden ne beklersin . Genişletmek için tıkla... Tüm bilgilerini çalan ve satan üstüne senden izin alan Google mı güvenilir? Gizlilik politikasını okumazsan bu olur. 548531 dedi: Güvenilir değil diyenler neden güvenilir olmadığını açıklasaydı keşke. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı bilgilerini üçüncü parti şirketlere satılıyor.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 17 Temmuz 2022 #12 444617 dedi: Tüm bilgilerini çalan ve satan üstüne senden izin alan Google mı güvenilir? Gizlilik politikasını okumazsan bu olur. Genişletmek için tıkla... Bu sitedeki tüm tarayıcılar, uygulamalar şimdi güvensiz mi? İçlerinde Steam, Instagram, YouTube falanda var kullanamayalım o zaman.
444617 dedi: Tüm bilgilerini çalan ve satan üstüne senden izin alan Google mı güvenilir? Gizlilik politikasını okumazsan bu olur. Genişletmek için tıkla... Bu sitedeki tüm tarayıcılar, uygulamalar şimdi güvensiz mi? İçlerinde Steam, Instagram, YouTube falanda var kullanamayalım o zaman.
3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 17 Temmuz 2022 #13 m47 dedi: Oogle'a bile güvensiz diyen bir siteden ne beklersin . Genişletmek için tıkla... Evet Google güvensiz, verilerini hüpletiyor. Sen arkada ayıp Çin çizgi filmleri izlerken söylediğin şeyleri de dinliyor hatta.
m47 dedi: Oogle'a bile güvensiz diyen bir siteden ne beklersin . Genişletmek için tıkla... Evet Google güvensiz, verilerini hüpletiyor. Sen arkada ayıp Çin çizgi filmleri izlerken söylediğin şeyleri de dinliyor hatta.
KS KS 5 548531 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 1.390 Çözümler 6 17 Temmuz 2022 #14 444617 dedi: Tüm bilgilerini çalan ve satan üstüne senden izin alan Google mı güvenilir? Gizlilik politikasını okumazsan bu olur. Kullanıcı bilgilerini üçüncü parti şirketlere satılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam gizlilik politikasını okudum satmıyoruz diyorlar, üçüncü parti kişilere.
444617 dedi: Tüm bilgilerini çalan ve satan üstüne senden izin alan Google mı güvenilir? Gizlilik politikasını okumazsan bu olur. Kullanıcı bilgilerini üçüncü parti şirketlere satılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam gizlilik politikasını okudum satmıyoruz diyorlar, üçüncü parti kişilere.
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 17 Temmuz 2022 #15 m47 dedi: Bu sitedeki tüm tarayıcılar, uygulamalar şimdi güvensiz mi? İçlerinde Steam, Instagram, YouTube falanda var kullanamayalım o zaman. Genişletmek için tıkla... Hayir Google servislerini kullanan hersey guvensizdir.
m47 dedi: Bu sitedeki tüm tarayıcılar, uygulamalar şimdi güvensiz mi? İçlerinde Steam, Instagram, YouTube falanda var kullanamayalım o zaman. Genişletmek için tıkla... Hayir Google servislerini kullanan hersey guvensizdir.
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 17 Temmuz 2022 #16 m47 dedi: Bu sitedeki tüm tarayıcılar, uygulamalar şimdi güvensiz mi? İçlerinde Steam, Instagram, YouTube falanda var kullanamayalım o zaman. Genişletmek için tıkla... Gizlilik politikası diye bir şey var aç oku derim. Ne kadar gizli kalırsan internette o kadar guvendesin demek.
m47 dedi: Bu sitedeki tüm tarayıcılar, uygulamalar şimdi güvensiz mi? İçlerinde Steam, Instagram, YouTube falanda var kullanamayalım o zaman. Genişletmek için tıkla... Gizlilik politikası diye bir şey var aç oku derim. Ne kadar gizli kalırsan internette o kadar guvendesin demek.
3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 17 Temmuz 2022 #17 m47 dedi: Bu sitedeki tüm tarayıcılar, uygulamalar şimdi güvensiz mi? İçlerinde Steam, Instagram, YouTube falanda var kullanamayalım o zaman. Genişletmek için tıkla... Tüm tarayıcılar ve uygulamalar güvensiz değil. Discord ----> cinny. Instagram ----> pixelfed. Chrome ----> Firefox, Brave, librewolf, GNOME web. YouTube -----> odysee, newpipe(YouTube videoları için), indivious(YouTube videoları için)
m47 dedi: Bu sitedeki tüm tarayıcılar, uygulamalar şimdi güvensiz mi? İçlerinde Steam, Instagram, YouTube falanda var kullanamayalım o zaman. Genişletmek için tıkla... Tüm tarayıcılar ve uygulamalar güvensiz değil. Discord ----> cinny. Instagram ----> pixelfed. Chrome ----> Firefox, Brave, librewolf, GNOME web. YouTube -----> odysee, newpipe(YouTube videoları için), indivious(YouTube videoları için)
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 17 Temmuz 2022 #18 548531 dedi: Hocam gizlilik politikasını okudum satmıyoruz diyorlar, üçüncü parti kişilere. Genişletmek için tıkla... O yuzden mesela bir sey aratiyoruz baktigimiz seylerin reklamini goruyoruz degil mi?
548531 dedi: Hocam gizlilik politikasını okudum satmıyoruz diyorlar, üçüncü parti kişilere. Genişletmek için tıkla... O yuzden mesela bir sey aratiyoruz baktigimiz seylerin reklamini goruyoruz degil mi?
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 17 Temmuz 2022 #19 444617 dedi: Gizlilik politikası diye bir şey var aç oku derim. Ne kadar gizli kalırsan internette o kadar guvendesin demek. Genişletmek için tıkla... Bu eklentiler yeterli oluyor.
444617 dedi: Gizlilik politikası diye bir şey var aç oku derim. Ne kadar gizli kalırsan internette o kadar guvendesin demek. Genişletmek için tıkla... Bu eklentiler yeterli oluyor.
KS KS 5 548531 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 1.390 Çözümler 6 17 Temmuz 2022 #20 Boranity dedi: O yuzden mesela bir sey aratiyoruz baktigimiz seylerin reklamini goruyoruz degil mi? Genişletmek için tıkla... Okuyabilirsin.
Boranity dedi: O yuzden mesela bir sey aratiyoruz baktigimiz seylerin reklamini goruyoruz degil mi? Genişletmek için tıkla... Okuyabilirsin.