Vivaldi Browser güvenilir mi?

Vivaldi Browser güvenilir mi?

• Güvenilir.

Oy: 23 67,6%
  • Değil.

Oy: 11 32,4%

• Oy verenlerin toplamı
    34
Evet, Vivaldi tarayıcısı popüler bir tarayıcıdır ve güvenlidir. Her zaman olduğu gibi, tarayıcılara şifrelerinizi saklamak önerilmez ve bana göre güvenli değildir. Şifrelerinizi saklamak için şifre yönetici uygulamalara saklamanız önerilir çünkü daha güvenilir olması için.

Kullandığın tarayıcı Chrome, Edge, Opera vb olunca hiçbir faydası olmuyor maalesef ki o eklentilerin.

%1 bile gizli değilsin.

Microsoft Edge kullanıyorum bu arada bundan önce Brave kullanıyordum ve %1 bile gizli değilsin falan komik. Sizin gizlilik için kullandığınız tarayıcı ve eklentileri çok merak ediyorum.

Kullandığın tarayıcı Chrome, Edge, Opera vb olunca hiçbir faydası olmuyor maalesef ki o eklentilerin.

%1 bile gizli değilsin.
Mozilla'nın gelirinin %80 Google tarafından fonlanıyor hocam haberin olsun

Mozilla'nın gelirinin %80 Google tarafından fonlanıyor hocam haberin olsun

Biliyorum, en azından Firefox'un telemetrileri kapatılabiliyor, hazır kapatılmış istiyorsan librewolf var.

Microsoft Edge kullanıyorum bu arada ve %1 bile gizli değilsin falan komik.

Edge gizli mi sanıyorsun sen? Kapalı kaynak, verilerini Microsoft'a akıtan bir tarayıcı.

Microsoft Edge kullanıyorum bu arada ve %1 bile gizli değilsin falan komik. Sizin gizlilik için kullandığınız tarayıcı ve eklentileri çok merak ediyorum.
Ben Brave + DuckDuckGo kullanıyorum gayet iyi bir gizlilik sağladığını düşünüyorum. Ayrıca bu eklentileri kullanıyorum.

İfadeler: m47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…