Vivaldi ile ilgili düşüncelerim

rintaro

Kilopat
Ben İnternet güvenliği konusunda ciddi bir şekilde paranoyaya sahibim. İndirdiğim bir dosyayı hem taratır hem de ben kendim incelerim. Arada sırada görev yöneticisine girip hangi uygulamaların çalıştığına bakar kullanım sözleşmelerini hiç üşenmeden okurum. Fakat tarayıcı konusunda böyle bir derdim yoktu. Opera GX' i kullanıyordum ve hiç bir şüphem yoktu. Ta ki 3 gün önce şu konuyu görene kadar:

Burada yazılanları görünce Opera'dan cidden soğudum. Orada yazılanlara bakarken @Seradotwav 'ın önerisi ile Vivaldi Browser 'a geçmiş bulunmaktayım.

Şuan Vivaldi'den çok memnunum. Opera'ya şuan bakınca cidden ne kadar hantal çalıştığını şimdi fark ettim. İkinci Vivaldi Opera'dan daha az RAM ve CPU tüketiyor.
Üçüncü olarak benim gibi ara yüze takıntılıysanız Vivaldi o konuda size sorun çıkarmayacaktır. Vivaldi size mükemmel bir görsel şölen sunuyor. Chromium tabanlı olması da cabası. Chrome'da kullandığınız tüm eklentileri çok rahat bir şekilde ekleyebilirsiniz. Ve en önemli konu: Güvenlik Eğer benim gibi güvenliğe takıntılıysanız sizi yeterince tatmin edecektir.

Bu arada şu ana kadar gördüğüm kadarıyla Vivaldi'ye geçen hemen hemen herkes Opera'dan geçiyor. :)

Yani eğer ki yeni bir tarayıcı arıyorsanız gönül rahatlığıyla Vivaldi'ye geçebilirsiniz. Sorunuz varsa buranın altına yazabilirsiniz. Elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım.

(Eğer bu konudan etkilenip Vivaldi'ye geçip sonra başınıza bir sorun gelirse sorumluluk kabul etmiyorum.)

Hocam videolarda kasma tarzı bir olay başınıza geldi mi?
Hayır, aksine Opera GX'e kıyasla daha az skipped frames alıyorum. Daha iyi.
1607941818528.png

Ellerinize sağlık, can tarayıcımız Vivaldi!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı