Ben 4 aydır Vivaldi kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Brave ve Firefox denedim Vivaldi kullanırken ama ısınamadım, Vivaldi'nin arayüzünün sadeliğini seviyorum.

Gözüme daha güzel gelsin diyorsan ve gizlilik politikalarını çok da dert etmiyorsan Edge, eğer gizlilik önemliyse Brave kullan. Sadelik istiyorsan da Vivaldi kullan.

@Samotne Ciasteczka

Vivaldi bayağı güzel bir tarayıcı ama Edge hem az tüketiyor hem de aşırı sade ve ferah bir arayüzü var. Tabii ki özellik bakımından Vivaldi üstün ama Edge rahat ve konforlu. Ben ikisini de kullanıyorum ikisi de güzel.

Vivaldi, neden mi?
Özelleştirilebilir tasarım, harika dizayn, mükemmel hız, son derece gizlilik & güvenlik, işinize yarayacak bir sürü özellik. Vivaldi, senin tarayıcın.

Herkes farklı farklı tarayıcılar kullanmış ama herhalde çoğunluk Firefox ve Vivaldi. Bende Edge-Vivaldi-Brave biraz daha kullanırım sonra bana göre en iyi olanı seçerim ama bunlardan memnun kalmazsam Firefox bakarım. Teşekkürler herkese.

Önemli değil hocam
Bu arada ben brave ve Chrome arasında pek bir arayüz farkı göremedim nedenini bilmiyorum.

Önemli değil hocam
Bu arada ben brave ve Chrome arasında pek bir arayüz farkı göremedim nedenini bilmiyorum.
Bende bir fark göremedim ama ikisi arasında Brave daha iyi gibi. Vivaldi'nin arayüzüne alışamadım tam olarak. Siz en aktif ne kullanıyorsunuz hocam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…