Vivense güvenilir mi?

Vivense'den annem için alışveriş yapmak istiyorum fakat güvenli mi değil mi bilmiyorum.
Önceden alışveriş yapan varsa söyleyebilir mi?
Dostum sakın bulaşma, evlenirken aldım salon ve yatak odası bir sene geçti hala sorunlar ile uğraşıyorum ilk günden ver problem sakın alma. Şikayetvari.com da bir sürü şikayetim var, benim dışımda da yüzlerce var. Teknik servis, müşteri ilişkileri, parça kalitesi neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. Fason üretim yaptırıyorlar zaten dışarıda ucuz mallar. Görünüşe kanıpta şakın almayın.

Dostum sakın bulaşma, evlenirken aldım salon ve yatak odası bir sene geçti hala sorunlar ile uğraşıyorum ilk günden ver problem sakın alma. Şikayetvari.com da bir sürü şikayetim var, benim dışımda da yüzlerce var. Teknik servis, müşteri ilişkileri, parça kalitesi neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. Fason üretim yaptırıyorlar zaten dışarıda ucuz mallar. Görünüşe kanıpta şakın almayın.
Tüm evi vivenseden dizdim dediğiniz problemlerin birini bile yaşamadım. Dışarıda 10000 olan takımı 4000 e alabiliyorsun. Adamlar tüm özelliklerini doğruya doğru yazıyor, malzemeler yazılandan farklı olmuyor hiç.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı