VIVIEN-ARIEL sistem alınır mı?

YusufcanA

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Şu an kullandığım bilgisayarımda;
i3 7100 işlemci.
Palit GTX 1050 Ti (4 GB)
12 GB RAM.
Diğer parçalar hakkında pek fikrim yok. Battlefield 4 oyununu 60 FPS üstü rahatça oynayabiliyorum. Geçen gün Battlefield 1 ve 5'i indirdim ve bayağı düşük FPS aldığımı gördüm. Bu sebepten ötürü bilgisayar bakmaya başladım. İtopya sitesinde 15 bin lira bandında bir bilgisayar gördüm ve RTX 2060 ekran kartı. i5 11400F işlemciyi gördüm. Direkt aklıma yüksek performans geldi. Bu sistemi almayı düşünüyorum sizce benim ihtiyaçlarımı karşılar mı? Yani hemen hemen çoğu oyunda 60 FPS üstü almamı sağlar mı? İleride sistemsel olarak sıkıntılar çıkarır mı?

10-15 bin lira bütçe.

Hazır sistem: VIVIEN-ARIEL/Intel Core i5 11400F/GIGABYTE GeForce RTX 2060 D6 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM

Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
BF4 için üzmez.

BF4 de rahatım kolay kolay 60 FPS altına düşmüyorum. Ama özellikle BF1 ve 5 oyunlarında FPS düşmesi yiyorum sürekli olarak. Ona çare olarak bu sistemi düşünüyorum. Ve ileride eğer RDR2 gibi oyunları biraz daha düşük grafiklerle de olsa oynamak için bu sistemi almak istiyorum. Çünkü elimdeki ekran kartı hadi neyse biraz idare eder de, işlemci berbat 2 çekirdek olduğu için doğru düzgün hiçbir şey oynayamıyorum. Bir nebze olsa da çare olsun diye bu sistemi almak istiyorum. Almışken de RTX'li güzel bir şey alayım diyorum. Çünkü çoğu oyunda o kadar kötü performans alıyorum ki bu sistemi bir kurtuluş olarak görüyorum, öyle düşünün.

Alınmaz. Fiyatını hak etmeyen bir sistem.

Bu zamanda ne fiyatını hak ediyor ki? Daha güzel bir öneriniz varsa önerilere açığım.

15,052 TL tutuyor bu sistem. RX 6600 XT, RTX 2060'tan çok daha güçlü bir kart.

15,052 TL tutuyor bu sistem. RX 6600 XT, RTX 2060'tan çok daha güçlü bir kart.

Önerin için çok teşekkürler. Fakat şöyle bir sorun var ki ben maalesef bilgisayarı kendim toplayıp içini kendim yerleştirebileceğimi sanmıyorum. Zaten bu sebepten ötürü hazır sistemlere yöneliyorum. İnternette şöyle bir sistem buldum sizce nasıl? Dediğiniz ekran kartı ve işlemci var.

Tekrardan cevabınızı bekliyor olacağım. Şimdiden teşekkürler.

Önerin için çok teşekkürler. Fakat şöyle bir sorun var ki ben maalesef bilgisayarı kendim toplayıp içini kendim yerleştirebileceğimi sanmıyorum. Zaten bu sebepten ötürü hazır sistemlere yöneliyorum. İnternette şöyle bir sistem buldum sizce nasıl? Dediğiniz ekran kartı ve işlemci var.

Tekrardan cevabınızı bekliyor olacağım. Şimdiden teşekkürler.

Fena değil hocam alınabilir. Sadece PSU sıkıntılı sonradan değiştirilebilir. Bütçeniz yeterliyse bu sistemde alınabilir:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı