Merhaba. IOS'a uygulama geliştirmek için macOS kurmak istiyorum bilgisayarıma. MacBook almayı mantıklı bulmuyorum, M1 işlemci ile birlikte artık Windows'un desteği kesildi malum.
Elimde ASUS laptop var acaba bilgisayarım MacOS'u destekler mi? Destekliyorsa nasıl kurabilirim?
Huawei MateBook 16 R7 (16GB/512GB) Notebook 53012XHK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Huawei MateBook 16 R7 (16GB/512GB) Notebook 53012XHK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Hocam çok soruyorum kusura bakmayın ama önerdiğiniz bir bilgisayar var mı?
En kötü durumda İntel Macbook alıp 12. nesille değiştirmek istiyorum bu mümkün mü peki?
Hocam Mac alabilecekseniz alın derim. Intel Mac'ler de Boot Camp desteği var, Windows kurabilirsiniz yani isterseniz. Hackintosh ile uğraşmak istemiyorsanız Mac alın derim ayrıca Hackintosh'a göre daha iyi performans alırsınız. Çok fark olmaz diye düşünüyorum ama.
Hocam Mac alabilecekseniz alın derim. Intel Mac'ler de Boot Camp desteği var, Windows kurabilirsiniz yani isterseniz. Hackintosh ile uğraşmak istemiyorsanız Mac alın derim ayrıca Hackintosh'a göre daha iyi performans alırsınız. Çok fark olmaz diye düşünüyorum ama.
Hocam eğer stok bulabilirsem hiç düşünmeden İntel Macbook alacağım.
Özel programlarım olduğu için Windows'dan vaz geçemiyorum. m2'nin sanallaştırma performansı nasıldır acaba?