Vize başvurusu için bilet rezervasyonu nasıl yapılır?

ozgur0071

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Bir sorum olacaktı bilginiz varsa. Uçak biletini almak yerine rezervasyon yapmak istiyoruz da turna üzerinden ücretsiz yapılan rezervasyon sadece 1 saatlik süre sunuyor. Sonra iptal oluyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? Bilet fiyatı sabitleme filan var bilet sitelerinde, öyle yapılabiliyor mu ya da bileti almak zorunda mıyız vize başvuru dosyasına eklemek için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eger size rezervasyonunuz icin bir e-posta gonderiyorsa onu mail'den yazdirip basvuru evraklarinizin arasina koyun. Sahsen ben Irlanda ve Almanya vizelerinde boyle yaptim ve sorun yasamadim. Sadece gorunsun yeter kafasindalar galiba.

Eger size rezervasyonunuz icin bir e-posta gonderiyorsa onu mail'den yazdirip basvuru evraklarinizin arasina koyun. Sahsen ben Irlanda ve Almanya vizelerinde boyle yaptim ve sorun yasamadim. Sadece gorunsun yeter kafasindalar galiba.
Çok teşekkür ederim. Mail geliyor evet. Sonradan mailde yer alan rezervasyonun iptal olması bir sorun yaratır mı başvuruda. Sadece o düşündürüyor biraz açıkçası

Çok teşekkür ederim. Mail geliyor evet. Sonradan mailde yer alan rezervasyonun iptal olması bir sorun yaratır mı başvuruda. Sadece o düşündürüyor biraz açıkçası
Bende yaratmadi acikcasi. Irlanda ve Almanya'ya turistik olarak basvurmustum ben. Direkt bileti satin almanizi beklemiyorlar zaten. Bilet numarasini kontrol de etmiyorlar, rezervasyon yaptigina dair belgeni ekle yeter. Iptal olup olmamasini kontrol etmiyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı