Çözüldü VLC Media Player R6 Maçını Oynatmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
R6'da maç tekrarı açmaya çalışıyordum ama tıklayınca hiçbir şey açılmıyor.

Aşağıya görselini koydum. Öylece kalıyor.

1631608664583.png

Çözüm
Rainbow 6 Siege'ın .rec uzantılı dosyaları bir medya uzantısı değil. İçerisinde oynatılabilecek bir video içeriği bulunmuyor. Oyunun kendi oyun motoru içerisinde sunucuya kaydedilen adımların bir kopyasını içeriyor. Bu bilgileri kullanarak oyun motoru, yapmış olduğunuz maçı tekrardan oluşturuyor. Video kaydı izlemiyorsunuz yani.

Oyun içinden ekran kaydına almak için uygulama yok.
GeForce Experience'nin dahili özelliğini veya AMD Radeon'un ReLive özelliğini kullanabilirsiniz. Eğer bu iki özellik için donanımınız desteklenmiyorsa da OBS gibi açık kaynak kayıt yazılımları kullanabilirsiniz. Ekran kaydı almak için bir sürü yolunuz mevcut.
.rec olarak kaydediyor olması lazım R6'nın.
En iyi yolu oyun içinden izlemek. Onun dışında REC codecli bir uygulama indirip izleyebilirsin.

Rainbow 6 Siege'ın .rec uzantılı dosyaları bir medya uzantısı değil. İçerisinde oynatılabilecek bir video içeriği bulunmuyor. Oyunun kendi oyun motoru içerisinde sunucuya kaydedilen adımların bir kopyasını içeriyor. Bu bilgileri kullanarak oyun motoru, yapmış olduğunuz maçı tekrardan oluşturuyor. Video kaydı izlemiyorsunuz yani.

Oyun içinden ekran kaydına almak için uygulama yok.
GeForce Experience'nin dahili özelliğini veya AMD Radeon'un ReLive özelliğini kullanabilirsiniz. Eğer bu iki özellik için donanımınız desteklenmiyorsa da OBS gibi açık kaynak kayıt yazılımları kullanabilirsiniz. Ekran kaydı almak için bir sürü yolunuz mevcut.

Çözüm

Çok sağ ol. OBS çalışmıyor. AMD ekran kartım var. Re Live'ı kullanmaya çalışayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı