V'lerden oluşan bir virüs sisteme girmiş olabilir mi?

WaxyLocket

Hectopat
Dostlarım bu şüphem gece bugün 1-2 sularında başladı fakat ben Malwarebytes ve Kaspersky kurdum tam tarama yaptırdım sorun yok dedi. Ben de tamam gücü PC'yi kapattıktan sonra çektim ama daha demin Windows virüs bulmuş ve garip bir ismi vardı. Gerekli eylemleri yap dedim fakat bir daha bir şey geldi virüs mesajı (tehditler bulundu diyor normal Windows'un mesajı). Windows'un baktığımda bir virüs gözükmüyor. Ben de sizlere bir sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlarım bu şüphem gece bugün 1-2 sularında başladı fakat ben Malwarebytes ve Kaspersky kurdum tam tarama yaptırdım sorun yok dedi. Ben de tamam gücü PC'yi kapattıktan sonra çektim ama daha demin Windows virüs bulmuş ve garip bir ismi vardı. Gerekli eylemleri yap dedim fakat bir daha bir şey geldi virüs mesajı (tehditler bulundu diyor normal Windows'un mesajı). Windows'un baktığımda bir virüs gözükmüyor. Ben de sizlere bir sorayım dedim.

Windows'un attığı uyarıyı biz de görsek?

Ben hayatımda bu kadar çok cevabı 10 saniye içinde alan konu görmedim, herkes virüs uzmanı olmuş :)

Sorununuza gelecek olursak sistemde anormal bir yavaşlama veya internet kullanımı var mı? Buna Kaynak İzleyicisinden bakmanız daha sağlıklı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı