VMware macOS kurulumu

Tunaİos

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Evet hepimiz bir kere macOS kurmaya çalışmışızdır. Ama ya başarılı ya da başarısız olmuşuzdur. Ama sanal makine iyi bir çözüm.

Adım 1:
VMware kullanarak sanal makinenizi kurun.(8 GB RAM'iniz varsa High Sierra kullanın bende öyle yapıyorum)

Adım 2:
Raminizin yarısını verin benim 8 olduğu için 4 GB RAM vereceğim. Ardından çekirdek ayarını yapın size kalmış 2 çekirdek altına düşmesin ama.

Adım 3:
Vmtool'su kurun direk uygulama üzerindende kurabilirsiniz. Kuramazsanız gerekli dosya sonda olacak.

Adım 4:
YouTube'dan Mac hızlandırma rehberlerini yapabilirsiniz.

Adım 5:
Çözünürlük ayarı için sanal makineyi açtıktan sonra ilk sanal makineyi açmanız önemli display ayarlarına girin şöyle bir şey olacak.
Görseli yok zaten uzun bir şey onu deaktive edin.

Çok eksik bir rehber olmuş. VMware Tools eklenmemiş. Hiç bir ekran görüntüsü yok. Sanal makine dosyalarında oynanılan BIOS ayarları yok. AMD Cpu'lar için İntel gösterme yok. Herhangi bir ISO uzantılı imaj yok. VMware Unlocker dosyası yok.

Çok eksik bir rehber olmuş. VMware Tools eklenmemiş. Hiç bir ekran görüntüsü yok. Sanal makine dosyalarında oynanılan BIOS ayarları yok. AMD Cpu'lar için İntel gösterme yok. Herhangi bir ISO uzantılı imaj yok. VMware Unlocker dosyası yok.
Evet biraz daha detaylı olsaymış iyiydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı