MertYavuz1905
Hectopat
Daha fazla
Merhaba iyi günler, macOS sanal kurmayı ilk defa yapmaya çalışıyorum. İllaki bir yerde bir hata yaptım. Fakat çözümünü bulamadım Apple ekranında kalan sorunlar gördüm forumda fakat o arkadaslar direkt bilgisayar kurmaya calısmıslar, ben sanal bilgisayar kurmaya calısırken burada kaldım.
İzlediğim rehber bu linkteki.
www.technopat.net
Fakat burada indirdiğimiz ISO dosyası videodakiyle aynı isimde değildi galiba. @blackandyellow beyin güncellediği dosyaydı kendi ismi var çünkü.
VMware yükledim. BIOS'tan Virtual Enable yaptım.
Bunu yaptığım için confige kod eklemem gerekmedi. (Kod eklenmiş haliyle de denedim.)
Çalıştırmadan önce yönetici modunda Mk-unlocker programından insaal CMD'yi çalıştırdım.
Yüklendi ve VMware yükledim. Daha önce sanal bilg Windows cok kurdum kullandım. Fakat ilk defa Apple kurmam gerekti. Telefonumu Jailbreak yapmak istiyorum cunku.
Bilgisayar sistem özellikleri:
İlginiz için şimdiden teşekkürler. İyi günler dilerim.
İzlediğim rehber bu linkteki.

VMware macOS Mojave Kurulumu
VMWare Workstation ile oluşturduğumuz sanal bilgisayara macOS'un güncel sürümü Mojave 10.14'ü kuruyoruz. Her yıl güncellenen macOS'a bu yıl nihayet

Fakat burada indirdiğimiz ISO dosyası videodakiyle aynı isimde değildi galiba. @blackandyellow beyin güncellediği dosyaydı kendi ismi var çünkü.
VMware yükledim. BIOS'tan Virtual Enable yaptım.
Bunu yaptığım için confige kod eklemem gerekmedi. (Kod eklenmiş haliyle de denedim.)
Çalıştırmadan önce yönetici modunda Mk-unlocker programından insaal CMD'yi çalıştırdım.
Yüklendi ve VMware yükledim. Daha önce sanal bilg Windows cok kurdum kullandım. Fakat ilk defa Apple kurmam gerekti. Telefonumu Jailbreak yapmak istiyorum cunku.
Bilgisayar sistem özellikleri:
İlginiz için şimdiden teşekkürler. İyi günler dilerim.