VMware macOs Mojave kurulumu Apple ekranında kalıyor

MertYavuz1905

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler, macOS sanal kurmayı ilk defa yapmaya çalışıyorum. İllaki bir yerde bir hata yaptım. Fakat çözümünü bulamadım Apple ekranında kalan sorunlar gördüm forumda fakat o arkadaslar direkt bilgisayar kurmaya calısmıslar, ben sanal bilgisayar kurmaya calısırken burada kaldım.

1579966033495.png

İzlediğim rehber bu linkteki.

Fakat burada indirdiğimiz ISO dosyası videodakiyle aynı isimde değildi galiba. @blackandyellow beyin güncellediği dosyaydı kendi ismi var çünkü.

VMware yükledim. BIOS'tan Virtual Enable yaptım.
Bunu yaptığım için confige kod eklemem gerekmedi. (Kod eklenmiş haliyle de denedim.)
Çalıştırmadan önce yönetici modunda Mk-unlocker programından insaal CMD'yi çalıştırdım.
Yüklendi ve VMware yükledim. Daha önce sanal bilg Windows cok kurdum kullandım. Fakat ilk defa Apple kurmam gerekti. Telefonumu Jailbreak yapmak istiyorum cunku.

Bilgisayar sistem özellikleri:
1579966196613.png

İlginiz için şimdiden teşekkürler. İyi günler dilerim.

Çok özür dileyerek tekrardan soracağım. Kusura bakmayın bu konularda tecrübeli değilim Kemal Bey.
Anladığım kadarıyla Intel işlemciler için olan ISO dosyasını kullandım. AMD için olan ISO dosyasının linki var mı acaba?
Sanal imajlarımız Intel mimarili işlemciler içindir. AMD için olan gerçek kurulum imajlarımız ile bir disk veya bölüme kurulum yapabilirsiniz.
MacoscatALINA10152KEMALalkınvm. ISO dosyasını indirmiştim. Baktığım konuda normal bilgisayara kuruldu bu ISO dosyası. Bunu sanalda denedim fakat yine aynı yerde kaldı. AMD için olan buydu diye gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası normal bilgisayarıma macOS kurmaya korkuyorum tekrardan eski hâline getiremem vs. diye. Çok bilgili değilim bu konularda. Tekrardan teşekkür ederim ilginiz için.
Sanal bilglisayarlarda Intel mimarili işlemciler için desteklenen imajlarımız mevcut. AMD için bahsettiğim gibi gerçek kurulum yapmanızı tavsiye ederim uygun imajlarımız ile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı