L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.596 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 14 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar neden burayı yapamıyorum. Windows 8.1'in orijinal ISO'su ile açmama rağmen burada yapılabilecek bir şey yok. Çözüm var mı?
Arkadaşlar neden burayı yapamıyorum. Windows 8.1'in orijinal ISO'su ile açmama rağmen burada yapılabilecek bir şey yok. Çözüm var mı?
Çözüm 1 1 161553 19 Ocak 2021 Başka bir Windows sürümüyle deneyin. Sorunsuz kuruluyorsa ISO'da sıkıntı vardır. Aynı sorun oluyorsa sanal makine kurulumunda sıkıntı olabilir.
Başka bir Windows sürümüyle deneyin. Sorunsuz kuruluyorsa ISO'da sıkıntı vardır. Aynı sorun oluyorsa sanal makine kurulumunda sıkıntı olabilir.
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 14 Ocak 2021 #2 Key'i girdiniz mi? Yoksa başka şekilde mi geçtiniz? Artı 0 Eksi
KS KS L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.596 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 14 Ocak 2021 #3 epic games kullanıcısı dedi: Key'i girdiniz mi? Yoksa başka şekilde mi geçtiniz? Genişletmek için tıkla... Key girdim hocam. Artı 0 Eksi
epic games kullanıcısı dedi: Key'i girdiniz mi? Yoksa başka şekilde mi geçtiniz? Genişletmek için tıkla... Key girdim hocam.
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 14 Ocak 2021 #4 luthermartin dedi: Key girdim hocam. Genişletmek için tıkla... İSO dosyasını nereden indirdiniz? Artı 0 Eksi
KS KS L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.596 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 14 Ocak 2021 #5 epic games kullanıcısı dedi: ISO dosyasını nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam Microsoft'dan indirdim 3.6 GB. Artı 0 Eksi
epic games kullanıcısı dedi: ISO dosyasını nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam Microsoft'dan indirdim 3.6 GB.
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 14 Ocak 2021 #6 luthermartin dedi: Hocam Microsoft'dan indirdim 3.6 GB. Genişletmek için tıkla... Peki sanal değil de gerçek sistemde dener misin? Artı 0 Eksi
luthermartin dedi: Hocam Microsoft'dan indirdim 3.6 GB. Genişletmek için tıkla... Peki sanal değil de gerçek sistemde dener misin?
KS KS L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.596 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 14 Ocak 2021 #7 epic games kullanıcısı dedi: Peki sanal değil de gerçek sistemde dener misin? Genişletmek için tıkla... Hocam kuramam çünkü kurma DVD'si yok bende ve Windows 8.1'in kat kat üstü sistemim var. Ve orijinal Windows 10 kurulu. Artı 0 Eksi
epic games kullanıcısı dedi: Peki sanal değil de gerçek sistemde dener misin? Genişletmek için tıkla... Hocam kuramam çünkü kurma DVD'si yok bende ve Windows 8.1'in kat kat üstü sistemim var. Ve orijinal Windows 10 kurulu.
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 14 Ocak 2021 #8 luthermartin dedi: Hocam kuramam çünkü kurma DVD'si yok bende ve Windows 8.1'in kat kat üstü sistemim var. Genişletmek için tıkla... Hocam kurmayacaksınız zaten. USB'ye Boot edeceksiniz. O kısımda işletim sistemi geliyor mu diye bakacaksınız sonra iptal edeceksiniz. Artı 0 Eksi
luthermartin dedi: Hocam kuramam çünkü kurma DVD'si yok bende ve Windows 8.1'in kat kat üstü sistemim var. Genişletmek için tıkla... Hocam kurmayacaksınız zaten. USB'ye Boot edeceksiniz. O kısımda işletim sistemi geliyor mu diye bakacaksınız sonra iptal edeceksiniz.
1 161553 Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 2.318 Makaleler 1 Çözümler 13 19 Ocak 2021 #9 Başka bir Windows sürümüyle deneyin. Sorunsuz kuruluyorsa ISO'da sıkıntı vardır. Aynı sorun oluyorsa sanal makine kurulumunda sıkıntı olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Başka bir Windows sürümüyle deneyin. Sorunsuz kuruluyorsa ISO'da sıkıntı vardır. Aynı sorun oluyorsa sanal makine kurulumunda sıkıntı olabilir.