Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 16 Eylül 2020 #1 Unlocker'i yönetici olarak çalıştırmama ve kurmama rağmen VMware'da macOS seçeneği gelmiyor.
Çözüm Börtü Böcük 16 Eylül 2020 Arkadaşlar çözümü buldum. .EXE dosyasını VMware'nin kurulu olduğu dizine atıp çalıştırdım sorun çözüldü. Bakın.
Arkadaşlar çözümü buldum. .EXE dosyasını VMware'nin kurulu olduğu dizine atıp çalıştırdım sorun çözüldü. Bakın.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 16 Eylül 2020 #2 Börtü Böcük dedi: Unlocker'i yönetici olarak çalıştırmama ve kurmama rağmen VMware'da macOS seçeneği gelmiyor. Eki Görüntüle 669778 Eki Görüntüle 669776 Genişletmek için tıkla... Unlocker'ı farklı bir yerden indirip deneyebilir misin? Artı 0 Eksi
Börtü Böcük dedi: Unlocker'i yönetici olarak çalıştırmama ve kurmama rağmen VMware'da macOS seçeneği gelmiyor. Eki Görüntüle 669778 Eki Görüntüle 669776 Genişletmek için tıkla... Unlocker'ı farklı bir yerden indirip deneyebilir misin?
rydn Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 16 Eylül 2020 #3 Hocam en son sürüm olduğuna emin misin? Çünkü Technopat'ın videosundaki Unlocker ile denediğimde olmamıştı. GitHub'dan indirmiştim. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Hocam en son sürüm olduğuna emin misin? Çünkü Technopat'ın videosundaki Unlocker ile denediğimde olmamıştı. GitHub'dan indirmiştim.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 16 Eylül 2020 #4 rydn dedi: Hocam en son sürüm olduğuna emin misin? Çünkü Technopat'ın videosundaki Unlocker ile denediğimde olmamıştı. GitHub'dan indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Aynen, bende de öyle olmuştu. Zaten o yüzden farklı bir yerden indirip dene dedim. Artı 0 Eksi
rydn dedi: Hocam en son sürüm olduğuna emin misin? Çünkü Technopat'ın videosundaki Unlocker ile denediğimde olmamıştı. GitHub'dan indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Aynen, bende de öyle olmuştu. Zaten o yüzden farklı bir yerden indirip dene dedim.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 16 Eylül 2020 #5 Unlocker .exe uzantısını sahip değil. Yanlış bir dosyayı çalıştırıyorsunuz. Nereden buldunuz bu dosyayı? Artı 0 Eksi
Unlocker .exe uzantısını sahip değil. Yanlış bir dosyayı çalıştırıyorsunuz. Nereden buldunuz bu dosyayı?
KS KS Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 16 Eylül 2020 #6 Ben bu adresten indirip denedim. Olmaz mı? O zaman link verin. kerb dedi: Unlocker .exe uzantısını sahip değil. Yanlış bir dosyayı çalıştırıyorsunuz. Nereden buldunuz bu dosyayı? Genişletmek için tıkla... Technopat macOS bölümünden buldum kardeş. Virüs değil merak etme. Malwarebytes ve Kaspersky ile taradım. Temiz çıktı. Artı 0 Eksi
Ben bu adresten indirip denedim. Olmaz mı? O zaman link verin. kerb dedi: Unlocker .exe uzantısını sahip değil. Yanlış bir dosyayı çalıştırıyorsunuz. Nereden buldunuz bu dosyayı? Genişletmek için tıkla... Technopat macOS bölümünden buldum kardeş. Virüs değil merak etme. Malwarebytes ve Kaspersky ile taradım. Temiz çıktı.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 16 Eylül 2020 #7 Börtü Böcük dedi: Ben bu adresten indirip denedim. Olmaz mı? O zaman link verin. Technopat macOS bölümünden buldum kardeş. Virüs değil merak etme. Malwarebytes ve Kaspersky ile taradım. Temiz çıktı. Genişletmek için tıkla... Releases · paolo-projects/unlocker VMware Workstation macOS . Contribute to paolo-projects/unlocker development by creating an account on GitHub. github.com Bunu kuracaksınız. Artı 0 Eksi
Börtü Böcük dedi: Ben bu adresten indirip denedim. Olmaz mı? O zaman link verin. Technopat macOS bölümünden buldum kardeş. Virüs değil merak etme. Malwarebytes ve Kaspersky ile taradım. Temiz çıktı. Genişletmek için tıkla... Releases · paolo-projects/unlocker VMware Workstation macOS . Contribute to paolo-projects/unlocker development by creating an account on GitHub. github.com Bunu kuracaksınız.
rydn Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 16 Eylül 2020 #8 Börtü Böcük dedi: Ben bu adresten indirip denedim. Olmaz mı? O zaman link verin. Technopat macOS bölümünden buldum kardeş. Virüs değil merak etme. Malwarebytes ve Kaspersky ile taradım. Temiz çıktı. Genişletmek için tıkla... Hocam Technopat macOS videosundaki sürüm eski sürüm olduğu için olmuyor. Artı 0 Eksi
Börtü Böcük dedi: Ben bu adresten indirip denedim. Olmaz mı? O zaman link verin. Technopat macOS bölümünden buldum kardeş. Virüs değil merak etme. Malwarebytes ve Kaspersky ile taradım. Temiz çıktı. Genişletmek için tıkla... Hocam Technopat macOS videosundaki sürüm eski sürüm olduğu için olmuyor.
KS KS Börtü Böcük Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 1.876 Çözümler 12 16 Eylül 2020 #9 Arkadaşlar çözümü buldum. .EXE dosyasını VMware'nin kurulu olduğu dizine atıp çalıştırdım sorun çözüldü. Bakın. Artı 0 Eksi Çözüm
Arkadaşlar çözümü buldum. .EXE dosyasını VMware'nin kurulu olduğu dizine atıp çalıştırdım sorun çözüldü. Bakın.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 16 Eylül 2020 #10 rydn dedi: Hocam Technopat macOS videosundaki sürüm eski sürüm olduğu için olmuyor. Genişletmek için tıkla... Değil. Son videodaki sürüm güncel. Kemal'in konusundan indirmiş ki onun da linkini güncelledim. Artı 0 Eksi
rydn dedi: Hocam Technopat macOS videosundaki sürüm eski sürüm olduğu için olmuyor. Genişletmek için tıkla... Değil. Son videodaki sürüm güncel. Kemal'in konusundan indirmiş ki onun da linkini güncelledim.