Unlocker'i yönetici olarak çalıştırmama ve kurmama rağmen VMware'da macOS seçeneği gelmiyor.
Unlocker'i yönetici olarak çalıştırmama ve kurmama rağmen VMware'da macOS seçeneği gelmiyor.
Eki Görüntüle 669778
Eki Görüntüle 669776
Hocam en son sürüm olduğuna emin misin?
Çünkü Technopat'ın videosundaki Unlocker ile denediğimde olmamıştı. GitHub'dan indirmiştim.
Technopat macOS bölümünden buldum kardeş. Virüs değil merak etme. Malwarebytes ve Kaspersky ile taradım. Temiz çıktı.Unlocker .exe uzantısını sahip değil. Yanlış bir dosyayı çalıştırıyorsunuz. Nereden buldunuz bu dosyayı?
Ben bu adresten indirip denedim. Olmaz mı? O zaman link verin.
Technopat macOS bölümünden buldum kardeş. Virüs değil merak etme. Malwarebytes ve Kaspersky ile taradım. Temiz çıktı.
Ben bu adresten indirip denedim. Olmaz mı? O zaman link verin.
Technopat macOS bölümünden buldum kardeş. Virüs değil merak etme. Malwarebytes ve Kaspersky ile taradım. Temiz çıktı.
Değil. Son videodaki sürüm güncel. Kemal'in konusundan indirmiş ki onun da linkini güncelledim.Hocam Technopat macOS videosundaki sürüm eski sürüm olduğu için olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.