VMware’de Apple logosu yüklenirken bir anda VMware logosu çıkması

Sanal makine uygulamasını açın
Edit virtual machine settings>option sekmesinin en alt seçeneklerinde
Advanced sekmesindeki Firmware type seçeneğini bios olarak değiştirin.
Resim

Dosya Ekleri

• VMware edit.png
    VMware edit.png
    128,4 KB · Görüntüleme: 40
UEFI olarak işaretli böyle bırakmam gerekiyor değil mi?
Secure Boot aktif edeyim mi?
Konuk işletim sistemine bağlı olarak, özel bir yapılandırma kullandığınızda, Yeni Sanal Makine sihirbazı sizden önyükleme yaparken sanal makinenin kullandığı ürün yazılımı türünü seçmenizi ister.

Konuk işletim sistemi UEFI sabit yazılım türüyle desteklendiğinde bu seçenek Yeni Sanal Makine Sihirbazı'nda görünür. Aksi takdirde, BIOS ürün yazılımı türü varsayılan olarak seçilidir.

Bellenim Türü Seçenekleri
seçenekAçıklama
BIOSSanal makine ürün yazılımı önyükleme sırasında BIOS kullanır.
UEFISanal makine önyükleme yaparken UEFI kullanır.
Konuk işletim sistemine bağlı olarak UEFI'yi seçerseniz, UEFI Güvenli Önyükleme'yi etkinleştirme seçeneğiniz olabilir.

BIOS seçeneğimi seçtim ama hata yine aynı High Sierra veya Catalina’yı da denesem mi?

Umarım işlemciniz AMD işlemcisi değildir.
Verdiği hatada HDD bulunamıyor.
CD-RW yani optik okuyucuda Medya/Format CD'si yok.
Bundan sonra sanal makineyi oluşturup gereken kodu yazdıktan sonra, Boot edilebilen HDD Manager ile (paragon HDD Manager) ile VMware sanal HDD'yi "hfs" olarak biçimlendirmek, yükleme isosunu okuyacağı bir şekilde tanıtmak ultraiso, daemon Tools gibi sanal sürücü programlarıyla bunların tamamı denemedir. Hiçbir garantisi yoktur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı