Ücretsiz Vodafone 25 GB hediye!

Fruko Gazoz

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Bayburt
Bugüne özel voleybol maçları başladığı için, filenin sultanları kampanyasından bir günlük 25 GB hediye ediliyor. Mobil uygulamaya girip üstteki hikayeler kısmından bulabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-10-05-20-56-42-602_com.vodafone.selfservis.jpg
    Screenshot_2024-10-05-20-56-42-602_com.vodafone.selfservis.jpg
    114,8 KB · Görüntüleme: 511
  • Screenshot_2024-10-05-21-03-44-940_com.google.android.apps.messaging.jpg
    Screenshot_2024-10-05-21-03-44-940_com.google.android.apps.messaging.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 365
Ah bir de internet çekim gücü yüksek olsa tadından yenmeyecek bir operatör olacak ama kendinden itiyor işte bu konudan dolayı.

Gerçekten kötü, 15-25 Mbit alıyordum İstanbul'da, Netgsm geçtim sabit 100 Mbit'ten düşmüyor internet, 30 da upload var. Bu büyük firmalar rezil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim buralarda hiç çekmiyor. Turkcell'e geçtik rahatız.

Ah bir de internet çekim gücü yüksek olsa tadından yenmeyecek bir operatör olacak ama kendinden itiyor işte bu konudan dolayı.
Yerden yere değişiyor, evde 20 mbps okulumda 100 çekiyor. Turkcell'den geçiş yaptım ben onda da aynıydı. İkisinden de pek memnun değilim ama Vodafone daha iyi fiyatlandırma açısından.

Gerçekten kötü, 15-25 Mbit alıyordum İstanbul'da, Netgsm geçtim sabit 100 Mbit'ten düşmüyor internet, 30 da upload var. Bu büyük firmalar rezil.
Netgsm'e pek güvenemiyorum ne şube var, ne doğru düzgün mobil uygulama var. Canlı destek desen bağlanılmıyor. Bankalarla da uyumsuzmuş duyduğuma göre. Yeni çıktı zaten sorunlarını giderirse taahhüdüm bitince geçerim belki ben de.

TR'deki en kötü operatör. Az kaldı kurtulacağım :D 25 değil 100GB onların olsun, benden uzak olsun.
Bence Turkcell'den iyi, 1 ay önce geçiş yaptım. En kötü Turkcell diyebilirim hem en pahalısı hem en hızlı gideni. Çekim gücündede pek bir fark yok, Bayburt'ta ikisi de kötü.

Gerçekten kötü, 15-25 Mbit alıyordum İstanbul'da, netgsm geçtim sabit 100 Mbit'ten düşmüyor internet 30 da upload var. Bu büyük firmalar rezil.

Bende dün netgsm hat siparişi verdim hocam bekliyorum merakla.

Yerden yere değişiyor, evde 20 Mbps okulumda 100 çekiyor. Turkcell'den geçiş yaptım ben onda da aynıydı. İkisinden de pek memnun değilim ama Vodafone daha iyi fiyatlandırma açısından.

Netgsm'e pek güvenemiyorum ne şube var, ne doğru düzgün mobil uygulama var. Canlı destek desen bağlanılmıyor. Bankalarla da uyumsuzmuş duyduğuma göre. Yeni çıktı zaten sorunlarını giderirse taahhüdüm bitince geçerim belki ben de.

Tahaatsüz hocam denemeye değer diyerek geçeceğim bende.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı