Ücretsiz Vodafone 25 GB hediye!

Telefon görüşmesi aşırı fazla yapan birisi değilim. Tek korktuğum şey okuduğum okulda bazen Turkcell'le bile sorun yaşıyorken netgsm ile bir sorun yaşar mıyım acaba?
Hocam hiç sanmıyorum, çok test etmedim yalan olmasın ama netgsm Turkcellin baz istasyonlarını kullanıyor o yüzden onunla yaklaşık olabilir çekim gücü olarak. Cayma bedeli yoksa ya da azsa geçilip test edilmelik bir gsm kesinlikle. Taahhüt yok sonuçta, 100 tl gibi bir fatura ödüyorsunuz yani çok kaybınız yok.

Getir de çalışıyorum,sınırsız vodafone aldım. Asansör de kaldım,telefon çekmiyor. Komple sinyal yok diyor. Yav dedim Allah senin b....nı Ne hale getirdin beni. Gittim Turkcell aldım,oda acımasız fiyatlar çekiyor. Ama çekim gücü,acımasız fiyatlar kadar güçlü :D Pişman değilim ama tövbe ettirdi vodafone kendinden.

Bugüne özel voleybol maçları başladığı için, filenin sultanları kampanyasından bir günlük 25 GB hediye ediliyor. Mobil uygulamaya girip üstteki hikayeler kısmından bulabilirsiniz.

Nasil alacağım.

Vodafone yanımda uygulamasına girin en üstte hikayeler kısmında yana kaydırın hediye 25 GB'e tıklayın. Aşağıda hediyeni al butonu var oradan katılabilirsiniz.

Bulamadim.

Bugüne özel voleybol maçları başladığı için, filenin sultanları kampanyasından bir günlük 25 GB hediye ediliyor. Mobil uygulamaya girip üstteki hikayeler kısmından bulabilirsiniz.

Ah be bir türlü bu tür hediyeleri Türk Telekom'dan görmedik. Çok cimri bir şirket. Ne hiç hediye veriyor ne de sil süpürden adam akıllı hediye çıkmıyor.

Ah be bir türlü bu tür hediyeleri Türk Telekom'dan görmedik. Çok cimri bir şirket. Ne hiç hediye veriyor ne de sil süpürden adamakıllı hediye çıkmıyor.

Turkcell kullanıyorum her hafta günlük 1 GB ya da 12 saatlik 2 GB veriyor asla değişmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı