Daha fazla
eyv başkan
Bende dün netgsm hat siparişi verdim hocam bekliyorum merakla.
Sitesinde yazan bankalarda sıkıntı olmuyormuş, birçoğunda SMS gelmiyormuş ama. Çift hat kullanacaksanız sıkıntı olmaz herhalde.Banka vs muhabbetleri çözmüşler mi? TT esim aldım ileride Vodafone iptal edeceğim. Netgsm alabilirim 2 hat kullanmak iyi oluyor. Araştırmadım pek fazla aracı bir firma sonuçta 2009 itibari ile hizmet vermeye başlamışlar vs.
Banka vs muhabbetleri çözmüşler mi?
Sitesinde yazan bankalarda sıkıntı olmuyormuş, birçoğunda SMS gelmiyormuş ama. Çift hat kullanacaksanız sıkıntı olmaz herhalde.
Gerçekten kötü, 15-25 Mbit alıyordum İstanbul'da, netgsm geçtim sabit 100 Mbit'ten düşmüyor internet 30 da upload var. Bu büyük firmalar rezil.
Bence Turkcell'den iyi, 1 ay önce geçiş yaptım. En kötü Turkcell diyebilirim hem en pahalısı hem en hızlı gideni. Çekim gücündede pek bir fark yok, Bayburt'ta ikisi de kötü.
Yapı Kredi, a&t bank, hadi (t. O. M. bank), TEB, Papara, Kuveyt Türk, Türkiye İş Bankası, Garanti BBVA, Ziraat Bankası, Halkbank, DenizBank, şekerbank ve emlak katılım bankası
Şu anlık bu bankalar ile anlaşmaları varmış ek olarak forumda bir arkadaş başka bankaları da denemiş ve SMS geldi demişti (Akbank vs.)
Hocam internet ve çekim olarak hiç sıkıntı yaşamadım, dediğim gibi internet özellikle çok iş görüyor. Ben çok fazla hat kullanan, arama yapan biri değilim o yüzden çok değerlendiremiyorum ama bir iki kez ses kalitesiyle ilgili sorun olduğunu duydum konuşmamda. Sanırım boğuk, kalitesiz veriyormuş sesi, o da volte ve vowifi eksikliğinden tabii ki, o da yıl sonu gelecek diyorlar. Ben çok az kullandığım için hattan aramayı sorun olmadı. SMS gelmeme olayı olmadı, Ziraat, İş bankası, nays, papara kullanıyorum.Netgsm nasıl hocam geçmeyi düşünüyorum tarifem bittiğinde
Hocam internet ve çekim olarak hiç sıkıntı yaşamadım, dediğim gibi internet özellikle çok iş görüyor. Ben çok fazla hat kullanan, arama yapan biri değilim o yüzden çok değerlendiremiyorum ama bir iki kez ses kalitesiyle ilgili sorun olduğunu duydum konuşmamda. Sanırım boğuk, kalitesiz veriyormuş sesi, o da VoLTE ve VoWiFi eksikliğinden tabii ki, o da yıl sonu gelecek diyorlar. Ben çok az kullandığım için hattan aramayı sorun olmadı. SMS gelmeme olayı olmadı, ziraat, İş Bankası, Nays, Papara kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.