Vodafone cayma bedeli

Xerokero

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben Vodafone evde internet kullanıyorum 8 Mbps, Türksat altyapısı döşendi o yüzden değiştirmek istiyorum babam Vodafone net alırken 24 ay taahhüt yaptırmış ama bizim yaklaşık 1 yıl 2 ay falan oldu 1 yılı kesin geçti ama cayma bedeli ne kadar öderim?
Araştırmalarıma göre 1 yıl sonraki taahhütlerde cayma bedeli yasal olarak ödenmiyormuş bunu uygularlar mı nasıl olur bir bilgisi olan var mı?

Sana her türlü cezan var ödeyeceksin diyecekler. Heralde 400-500Tl cayma bedeli isteriz diyecekler. O esnada sende "Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun 52. Madde 4. Fıkra: Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir." diye cevap ver. İlla isteriz derlerse mahkemede görüşürüz diyip kapat.

Merhaba ben Vodafone evde internet kullanıyorum 8 Mbps, Türksat altyapısı döşendi o yüzden değiştirmek istiyorum babam Vodafone net alırken 24 ay taahhüt yaptırmış ama bizim yaklaşık 1 yıl 2 ay falan oldu 1 yılı kesin geçti ama cayma bedeli ne kadar öderim?
Araştırmalarıma göre 1 yıl sonraki taahhütlerde cayma bedeli yasal olarak ödenmiyormuş bunu uygularlar mı nasıl olur bir bilgisi olan var mı?
Normalde çıkabiliyorsun fakat maalesef uygulamıyorlar. Alırlar her türlü o bedeli. Mahkemeyle uğraşsan kazanırsın da o zamana kadar verdiğin paraya yazık olur. Ben de Vodafone kullanıyorum 1 yılı geçti çıkamıyorum.

Normalde çıkabiliyorsun fakat maalesef uygulamıyorlar. Alırlar her türlü o bedeli. Mahkemeyle uğraşsan kazanırsın da o zamana kadar verdiğin paraya yazık olur. Ben de Vodafone kullanıyorum 1 yılı geçti çıkamıyorum.
Asla ödemeyin. O parayı sizden alamazlar. Hakem heyetine verdiğiniz an tutuşuyorlar zaten. Ödeyip de dava açarsanız parayı çok beklersiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı