Vodafone evde internet nasıl?

Şimdi gizliyorlar diyorsun ama oyunda gizliyebiliyorlar mı? Valorantda 19 pingle oynadım test ettim.
G

Güvendiğim nokta Superonline ile altyapı onda problem yoktu ping konusunda
aynı altyapı demek istedim
Oyunlarda da düşük pingle gözüküyormuş sanırım testlerde ancak ateş ederken falan oyunu oynarken hisseden biri vardı donanımhaber profesyonel oyuncuymuş kendisi, 1.cilikleri falan varmış yani bende ondan öğrendim tek olmadığımı. Zaten test sitelerinde ve oyunlardaki teknik veriler düzgün görünüyormuş ama oynanışta hissediliyormuş gerçekten ilginç ne yaptıysa bu SOL. Bunu farkeden adam da profesyonel oyuncu olduğu için farketmiş zaten. Sende SOL düzgünse her konuda özellikle, şanslı kesimdesin dediğim üzere. Farklı pop noktaları kullanıyor Vodofone oda etkiler testlerde görünen ping değerini evet.

Oyunlarda da düşük pingle gözüküyormuş sanırım testlerde ancak ateş ederken falan oyunu oynarken hisseden biri vardı donanımhaber profesyonel oyuncuymuş kendisi, 1.cilikleri falan varmış yani bende ondan öğrendim tek olmadığımı. Zaten test sitelerinde ve oyunlardaki teknik veriler düzgün görünüyormuş ama oynanışta hissediliyormuş gerçekten ilginç ne yaptıysa bu SOL. Bunu farkeden adam da profesyonel oyuncu olduğu için farketmiş zaten. Sende SOL düzgünse her konuda özellikle, şanslı kesimdesin dediğim üzere. Farklı pop noktaları kullanıyor Vodofone oda etkiler testlerde görünen ping değerini evet.
SOL Dediğin şey ne bilmiyorum düzgün olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Sen gizliyorlar diyorsun ama aslında SpeedTestte gayet yüksek değerler

SOL Dediğin şey ne bilmiyorum düzgün olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Sen gizliyorlar diyorsun ama aslında Speedtest'te gayet yüksek değerler

SOL = Superonline

Dediğim üzere Speedtest iyi görünüyor olabilir sen gerçek kullanımda memnun musun? Önemli olan o.

Sayfalar düzgün yükleniyor mu? Hızlı ve seri şekilde?
Oyunlarda takılma, merminin geç ulaşması oluyor mu?
Bir dosya indirirken hızın olması gerektiği değerde mi?
YouTube ve Netflix gibi sitelerde aldığın görüntü çamur gibi mi veya geç yükleniyor mu? Yoksa olması gerektiği gibi seri şekilde ve kaliteli bir görüntü ile mi yükleniyor? Videoları izlerken takılma oluyor mu?

Bu sorulara verdiğin cevaplardan hangisi evet ve hangisi hayır olarak çıkıyorsa durumu ona göre değerlendirmelisin. Hepsinde sıkıntı yoksa, endişe etmen gereken bir durumda yok demektir.

SOL = Superonline

Dediğim üzere Speedtest iyi görünüyor olabilir sen gerçek kullanımda memnun musun? Önemli olan o.

YouTube ve Netflix gibi sitelerde aldığın görüntü çamur gibi mi veya geç yükleniyor mu? Yoksa olması gerektiği gibi seri şekilde ve kaliteli bir görüntü ile mi yükleniyor? Videolar yüklenirken takılma oluyor mu?

Bu sorulara verdiğin cevaplardan hangisi evet ve hangisi hayır olarak çıkıyorsa durumu ona göre değerlendirmelisin. Hepsinde sıkıntı yoksa, endişe etmen gereken bir durumda yok demektir.
Sorun yok tek sorunum SpeedTestte çıkan yüksek değer mermi gidişini test etmedim
SOL = Superonline

YouTube ve Netflix gibi sitelerde aldığın görüntü çamur gibi mi veya geç yükleniyor mu? Yoksa olması gerektiği gibi seri şekilde ve kaliteli bir görüntü ile mi yükleniyor? Videoları izlerken takılma oluyor mu?

Eğer bu superonline sorunuysa superonline da problem yaşamıyordum

Ping çok değişiyor. 34ms çok altında da çıktığı oluyor üstünde de. Çoğrafya kaderdir.
**Superonlineda da benzer pingleri görüyordum zaten bizim apartmanda aynı altyapıyı kullanıyorlar.
😉
Ben süperonline da 2ms fln alıyordum ama test serveri 400-500 km falan daha yakındı.
Ben Superonline da 2ms falan alıyordum ama test serveri 400-500 km falan daha yakındı.

Vodafone'da test edilen servere göre

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı