Vodafone Fiber nasıl?

Aynı konudan geçen açmıştım, ben de yeni ev interneti arıyordum ama Vodafone'u aşırı kötülüyorlardı. Anlayacağınız çok sorun çeken var ben de ilk Vodafone düşünüyordum sonra vazgeçtim Turkcell Superonline öneririm.
Superonline diyorsunuz ya, diğer adı Sansuronline diyorlar. Superonline’ın şikayetleri sanki daha fazla.

Az önce telefondan onayı verdim, kurulum sizde kaç gün sürdü? Dairede hiç fiber kullanılmadı ilk defa kullanılacak aşağıdaki kutuya fiber geleli 1 ay oldu.
Haziran 11’de başvurdum, 12 Haziran’da Türk Telekom kurulumu yaptı.

Superonline diyorsunuz ya, diğer adı Sansuronline diyorlar. Superonline’ın şikayetleri sanki daha fazla.

Haziran 11’de başvurdum, 12 Haziran’da Türk Telekom kurulumu yaptı.
Ben Vodafone'dan daha çok şikayet gördüm bilmiyorum zaten yakın zamanda yüksek ihtimalle Superonline'a geçeceğim.

Ben Vodafone'dan daha çok şikayet gördüm bilmiyorum zaten yakın zamanda yüksek ihtimalle Superonline'a geçeceğim.
Benim gördüğüm konularda “Superonline fiberi kopardı gitti”, “Superonline benim portumu başkasına sattı” gibi DH’de dünya kadar konu var. Bir bakmanızı tavsiye ederim.

Az önce telefondan onayı verdim, kurulum sizde kaç gün sürdü? Dairede hiç fiber kullanılmadı ilk defa kullanılacak aşağıdaki kutuya fiber geleli 1 ay oldu.
Türk Telekom, daireye kadar fiber kablo çekiyor ve daha sonra ONT cihazıyla birlikte modemi onlar getiriyor.

Son düzenleme:
Benim gördüğüm konularda “Superonline fiberi kopardı gitti”, “Superonline benim portumu başkasına sattı” gibi DH’de dünya kadar konu var. Bir bakmanızı tavsiye ederim.

Türk Telekom, daireye kadar fiber kablo çekiyor ve daha sonra ONT cihazıyla birlikte modemi onlar getiriyor.
Hocam o zaman hangisine geçeceğiz? Hepsin de bir şikayet var hangisini seçsek onu eleştiriyorlar. Ben de bilgi/tecrübe sahibi değilim kararsız kalıyorum.

Hocam o zaman hangisine geçeceğiz? Hepsin de bir şikayet var hangisini seçsek onu eleştiriyorlar. Ben de bilgi/tecrübe sahibi değilim kararsız kalıyorum.
Sizi düşündüğüm için söylüyorum, yoksa beni ilgilendirmez. Sizden önce alacaktım; Türk Telekom üzerinden 1000 Mbps’e 1300 TL verip şikayet çok olmasına rağmen “kurulum ücretsiz” deseler Fixnet alırım.

Kullanmadığım interneti tavsiye etmiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-17 001133.png
    Ekran görüntüsü 2025-11-17 001133.png
    736,1 KB · Görüntüleme: 29
  • Ekran görüntüsü 2025-11-17 001111.png
    Ekran görüntüsü 2025-11-17 001111.png
    40 KB · Görüntüleme: 25
  • Ekran görüntüsü 2025-11-16 220341.png
    Ekran görüntüsü 2025-11-16 220341.png
    49,5 KB · Görüntüleme: 26

Ne kadar sürüyor tüm kurulum?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı