Vodafone İnternet ping problemi

knntts80

Decapat
Arkadaslar bu CRC download hataları yuzunden oyunlarımda ve ındırdıgım dosyalarda bozukluklar olusuyor.
Bu problemı ınternet servıs saglayıcıma ne kadar açıklamaya çalışsam da açıklayamadım hattımın stabil degerlerde oldugunu iddia ediyorlar. Sizce stabil degerlerde mi? Yüksek ping alıyorum. Gelen teknik ekibe ne söylesem beni anlar veya müsteri hizmetlerine ne söylersem benim problemimi giderir?

crc.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
kablo direkten direk evin içindeki modeme giriş yapmakta :) kablolu bağlantıyla alınmış değerler kabloda ek yok modem sağlam her bişey sağlam mahallenin genelinde ping problemi var yarın yan komşuma pc bağlayıp değerlerine görüp atabilirim :)

Modeminize gelen hızın sürekli değişmesi ve çok yüksek sayıdaki Cnc hataları direkt olarak bina içi tesisatta sıkıntı olduğunu gösterir. Direkten modeme geldiği ayrıntısını atlamışım hocam. O şekilde çekilen kablolama çok problemli oluyor. Kablo sonuçta dışarıda olduğu için sağlıklı olmuyor ve en ufak etkenlerden etkilenebiliyor.

kablolama hattımı değiştirsem problem ortadan kalkar mı değişim talebinde bulunabilirim eğer problem ortadan kalkacaksa komple ben bile değiştirebilirim :)
49682685_1518606704908487_2663330119560462336_n.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı