Vodafone ınternet sağlayıcıları ile ping düşürülebilir mi?

PixLead

Hectopat
Daha fazla  
Vodafone üzerinden ADSL bağlantısıyla bu hızı alıyorum. Bunda bir sorun yok, lakin bağlantımın hızını ping baltalıyor. Yeni evime taşınmadan önce 20 Mbps internet alıyordum (fiber üzerinden) ping değeri ise hız testi yaptığım zaman 7'yi geçmiyordu.
Yeni evimde 20 MB'lık dosyayı 10 dakikada indirdiğimi hatırlıyorum. Eğer sağlayıcıya bu sorunu bildirip düzeltmesini istersem düzeltirler mi?

Ekran görüntüsü 2020-12-09 211142.png

Vodafone üzerinden ADSL bağlantısıyla bu hızı alıyorum. Bunda bir sorun yok, lakin bağlantımın hızını ping baltalıyor. Yeni evime taşınmadan önce 20 Mbps internet alıyordum (fiber üzerinden) ping değeri ise hız testi yaptığım zaman 7'yi geçmiyordu.
Yeni evimde 20 MB'lık dosyayı 10 dakikada indirdiğimi hatırlıyorum. Eğer sağlayıcıya bu sorunu bildirip düzeltmesini istersem düzeltirler mi?

Eki Görüntüle 772486

Çok sıkıntı Vodafone, Türk Telekom ve TTNET en sıkıntılı ISS lerdir geçmiş olsun ama dene bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı