Ben zaten iptal olmasını istiyorum, kapatınca direkt iptal olur mu? Yoksa yine para alır mı?Ödemeleriniz mobil ödeme'ye kayıtlıysa yedek ödeme yöntemi adı altında kredi kartı falan ekleyin, sıkıntı olmaz.
Ben zaten iptal olmasını istiyorum, kapatınca direkt iptal olur mu? Yoksa yine para alır mı?
İşte şu an gözükmüyor ama. Bir post açmıştım sabah, onunla alakalı, sizde cevap vermiştiniz.O zaman Play Store menüsünde abonelikler kısmından sonlandırın direkt.
Ödeme yapılmayınca kendiliğinden iptal olur galiba.İşte şu an gözükmüyor ama. Bir post açmıştım sabah, onunla alakalı, sizde cevap vermiştiniz.
Önceki postum ile alakalı idi zaten. Abonelik kısmında da gözükmüyor. Hani dedim ya 1 aylık denememi kullanırken yanlışlıkla satın ala tıkladım diye, korkum o yüzdendi, ya şimdi değilde parayı 1 ay sonra çekerse diye.İptal olmaz diye düşünüyorum, para yüklediğinizde topluca alabilir SIM Karttaki. Manuel olarak iptal edebilirsiniz aboneliği. Daha garanti olur.
Önceki postum ile alakalı idi zaten. Abonelik kısmında da gözükmüyor. Hani dedim ya 1 aylık denememi kullanırken yanlışlıkla satın ala tıkladım diye, korkum o yüzdendi, ya şimdi değil de parayı 1 ay sonra çekerse diye.
O zaman hiç mobil ödemeyi iptal etmeme gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.