Vodafone nasıldır?

aintgotnoname

Hectopat
Şuan TTNET kullanıyorum ve aralık ayında Vodafone'a geçmeyi düşünüyorum. "SüperNET FiberMax / Mini" paketinin 55 TL olduğunu gördüm (32 Mbps, 60 GB AKN) amacım fiber olması yani AKK'si veya hızı hiç önemli değil. Tek kafama takılan fiyatı oldukça makul (Türkiye standartlarına göre) sizce bu fiber ile düşük ping alabilir miyim ?

Vodafone alırsan hayatının pişmanlıgını yaparsın ben su anda kullanıyorum cok pismanım. Bak sen bilirsin ama alma alt yapısı o kadar kötü ki benim internetim gittiginde kullanıcı ve şifreyi yanlış verdiler siz düşünün yani hatta vodafone yetkililerine küfür bile etmiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha dün akşam musteri hizmetlerini arayip vodafone supernete gecmek istedigimi soyledim en uygun paketi aldim.bugun arkadaslarla dışarı cikmistim o sırada gelmisler kimse evde olmadığı için kimsede açmamis. Sonra soylemememize ragmen babami arayip ona nasıl ulaşabileceklerini sormuş babamda ofis adresini vermis babamin ofisinde evraklari imzalamislar ve gelirken 2 adet orta boy pizza getirmisler. Bu kadar ilgili olmalari hoşuma gitti. Ayrıca fiyatlarida oldukça cazip son olarak 2-3 gun icersinde gelip internet isini halledeceklerini soylemisler benim hosuma gitti. Tavsiye ederim

Vodafone büyük bir firma olduğu için büyük osrunlar yaşatmayacağını düşünüyorum fakat internetteki yorumların yüzde 90'ının olumsuz olması nedeniyle vazgeçip Uydunet'e başvurdum.

Vodafone büyük bir firma olduğu için büyük osrunlar yaşatmayacağını düşünüyorum fakat internetteki yorumların yüzde 90'ının olumsuz olması nedeniyle vazgeçip Uydunet'e başvurdum.
Ben henüz hayatımda turkiyede herhangi bir internet firmasinin begenildigini gormedim zaten adamın sorunu varsa gelir yorum yapar sorunu yoksa internetiyle boş boşuna girip konu acmaz internetim harika faka söyle bişe var ben şimdi vodafona geçiyorum fakat bundan once turknet internette cok tavsiye edildi sonuç hüsran. Vodofone gelsin konu açarım nasıl olduguyla ilgili.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı