Vodafone nasıldır?

Türk Telekom'a geçiş yaptım bu süre zarfında başıma gelenleri ve artı eksileri söyleyeceğim.

Bu operatöre numara taşıyacaksanız kesinlikle Online olarak yapmanızı tavsiye etmem ben Online da yapayım dedim işlem askıda kaldı bayiye gittim müşteri hizmetlerini arayın iptal etsinler dedi aradım müşteri hizmetlerini durumu anlattım bana sipariş numarası verdi onunla bayiye gidip iptal ettirdim (size yeni hat veriyor işlem çok uzun değil).numara taşıyacaksanız size SMS gelecek şu şu tarihte yeni hattınız açılacak kullanabilirsiniz diye. Bir de numarayı taşıdığınız anda SIM kartınızı çıkartmayın şebeke gidiyor ben test edeyim belki erkenden gelir diye eski simi çıkartıp yenisini takınca şebeke gitti eskiyi takınca da şebeke yine gelmedi belirtilen tarihte geldi (belirtilen tarih gelince telefonu yeniden başlatın yoksa şebekeyi yine kullanamazsınız)

Artı yönleri

Yeni numara taşıyacaksanız paketler gerçekten çok güzel Turkcell gibi kazık değil en azından ben 12 ay taahhütlü 50 GB net sınırsız sosyal medya aldım dk ve SMS hatırlamıyorum 438 TL ödicem.

Arayüz gayet hoş gereksiz menüler yok.

Eksi yönleri.

Telesekreter çok kanser zırt pırt numaralara bastırıyor canlı biriyle konuşana kadar canım çıktı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı