Vodafone Redbox İnternette ping ve yavaşlık var

NecroBit

Megapat
Daha fazla  
Selamlar dostlar. Redbox sınırsız 15Mbps internetini kullanmaktayım. Bir süredir bilgisayarımdan Ookla hız testi sonuçlarım aşağıdaki değerler gibi gelmektedir. Ping aşırı yüksek. Download hızı çoğu zaman değişkenlik göstermektedir. Arkaplanda hiçbir uygulama interneti yememektedir. Misal bunun haricinde de arada google araması yapmak istediğimde "Güvenlik bulmacası" çıkıyor karşıma. Bu internetin yoğun bir şekilde kullanıldığının bir işareti olduğu hepimizin malumu.

Sanal makine üzerinden "Whonix Gateway" kullanarak dark web'de ara sıra gezintiye çıkıyorum. Bir takım dosyaları incelemek üzere belgeler şeklinde indirdiğim oluyor. Kapsamlı virüs tarama işlemlerimi düzenli olarak yapıyorum fakat acaba internet trafiğini etkileyebilecek türden bir virüs olma olasılığını düşünmedim değil. Belki yeni nesil bir tehdit unsuru olduğundan anti virüs yazılımlarını da atlatabiliyordur, emin değilim.

Bu gibi bir olasılığı baz alırsak, yalnızca bu düzeyde bir tarama yapabilen bir antivirüs önerebilir misiniz? Veya verebileceğiniz herhangi bir tavsiyeye de açığım.

Şimdiden emeklerinize sağlık :)

Dosya Ekleri

• resim_2023-03-30_205314659.png
    resim_2023-03-30_205314659.png
    65,7 KB · Görüntüleme: 58
  • resim_2023-03-30_205327615.png
    resim_2023-03-30_205327615.png
    59,8 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:

Buyurun, çektiğim illeti siz de görün.

Bu arada Wi-Fi ile 15 Mbps alamazsınız.

Buyurun, çektiğim illeti siz de görün.

Bu arada Wi-Fi ile 15 Mbps alamazsınız.
Wi-Fi ile belirli saatler arası çok net bir şekilde 15 Mbps alabiliyorum dostum o açıdan bir sorun yok.

Bu arada şuan değerler normal seviyeye dönmüş bulunmaktadır. Demek ki genel bir problemdi.

Konu kilit.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı