Vodafone Red'e geçilir mi?

Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Merhaba. Şu an FreeZone kullanıyorum. Müşteri hizmetleriyle konuştum uzun uzun. Bulunduğum tarife ve ek paket resimdeki gibidir.

Screenshot_2022-12-22-17-17-08-759_com.vodafone.selfservis.jpg

Tarifemde taahhüt bulunmuyor. Ancak zam da gelmiyor bir türlü çünkü tarifem artık satışta değil. Şu an 70 TL'ye kullanıyorum. Zamanında gamer video paketini aldığımdan 25.50 TL'ye kullanıyorum ve paketi aktif olarak da kullanıyorum. Faturam şu an 100.10 TL geliyor. Müşteri hizmetlerindeki yetkili bir kadın bana yıl başından sonra tarife fiyatlarına zam geleceğini ve bundan etkilenmemem için ise yeni bir tarifeye geçmemi şiddetle önerdi. Bana ise önerilen paketle aşağıdaki gibi.

Screenshot_2022-12-22-17-16-31-944_com.vodafone.selfservis.jpg

Bana resimdeki tarifelerden birini önerdi. Şu an tarifemi değiştirip değiştirmemek arasında kaldım. Açıkçası gamer paketi yüzünden değiştirmek de istemiyorum. Paketin güncel fiyatı 60 TL. Red geçersem gamer paketim sanıyorum iptal olacak. Sizce ne yapmalıyım? Kalayım mı yoksa hangi tarifeyi önerirsiniz?

Bence hiç gerek yok internet yetmiyor mu ki size?
Yetiyor hocam. Zaten değiştirsem de bile ciddi anlamda artık paket fiyatı ödemeye başlayacağım. Değeceğinden bir gram emin değilim ama zam meselesini de duyduğumdan kararsız kaldım.
70 TL'ye 15GB 1000dk kullanıyorum bence geçilmez.
O zaman kalayım şu anki tarife ve pakette.

Diğer telekominikasyon firmalarında benzer tarife bulamadığım için red 30 tarifesini kullanıyorum. Ankara-İstanbul-Trabzon ve çevre illerinde şehir içi, ilçe, köy vb. bölgelerde kullandım. Diğer hatlara göre hız olarak geride. Diğer hatların çekmediği yerlere nazaran çekim alanı daha büyük ama dediğin gibi şehir içinde çok daha yavaş kalıyor. En azından benim deneyimlediğim yerlerde bu şekildeydi.

184TL ye 40GB aldım yeni. Eskiden 30GB 100TL kullanıyordum. Tahhüt bitti fiyatlar uçmuş.
Bir de şimdi tarifeye geçsem taahhüt bitse güzel geçirecekler. O da var.

Diğer telekominikasyon firmalarında benzer tarife bulamadığım için red 30 tarifesini kullanıyorum. Ankara-İstanbul-Trabzon ve çevre illerinde kullandım. Diğer hatlara göre hız olarak geride. Diğer hatların çekmediği yerlere nazaran çekim alanı daha büyük ama dediğin gibi şehir içinde çok daha yavaş kalıyor. En azından benim deneyimlediğim yerlerde bu şekildeydi.
Ben kullandığım bölgelerde genelde memnun kaldım. Özellikle evimde deli gibi hız ve güzel pingler alıyorum. Fiyatı ise epey uygun.

Şuan Ankara'da baz istasyonuna yakın bir yerdeyim hızım 8-12 mbps arasında gidip geliyor. 4.5G'nin ortalama 35-45 mbps verdiğini düşünürsek epeyce düşük bir miktar. Aynı konumda Turkcell ile 42mbps hız alıyordum. Aradan yıllar geçti tabii.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı