Vodafone Redmi 13 iade edilir mi?

curekingdom

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 1 hafta önce babam bana Redmi 13 cihazını aldı bende de Note 10S vardı ondan geçiş yaptım fakat cihaz o kadar kasıyor ve donuyor ki anlatamam yani sadece Instagram'a girse bile kafi fakat video bile izlenmiyor aşırı kasıyor ısınıyor. İnternetten baktığımda yasal hakkım olarak 14 gün içerisinde iade edebilirim yazıyor fakat götürdüğümde oradaki çalışan kutu açılmadan iade edebilirsiniz şu an biz sadece teknik servise gönderebiliriz dedi ben de kabul ettim fakat telefon her açıdan çok kötü fiyatıyla özellikleriyle gerçekten berbat ötesi bir telefon ben iade etmek istiyorum böyle bir hakkım var mı? Bu konudan çok muzdaribim.

Merhaba, yaklaşık 1 hafta önce babam bana Redmi 13 cihazını aldı bende de Note 10S vardı ondan geçiş yaptım fakat cihaz o kadar kasıyor ve donuyor ki anlatamam yani sadece Instagram'a girse bile kafi fakat video bile izlenmiyor aşırı kasıyor ısınıyor. İnternetten baktığımda yasal hakkım olarak 14 gün içerisinde iade edebilirim yazıyor fakat götürdüğümde oradaki çalışan kutu açılmadan iade edebilirsiniz şu an biz sadece teknik servise gönderebiliriz dedi ben de kabul ettim fakat telefon her açıdan çok kötü fiyatıyla özellikleriyle gerçekten berbat ötesi bir telefon ben iade etmek istiyorum böyle bir hakkım var mı? Bu konudan çok muzdaribim.

Hocam bayiden cihaz alınmaz. Büyük ihtimalle hasarlı cihaz verilmiş size.

14 gün içinde iade hakkınız evet var aksi halde telefonun normal testlerinden çok kötüyse teknik servise yollandığında ilk tamirde sorun çözülmez ise cihazı sıfırı ile değişme hakkınızda var ama benim tavsiyem iade etmeniz yönünde.

14 gün içinde iade hakkınız evet var aksi halde telefonun normal testlerinden çok kötüyse teknik servise yollandığında ilk tamirde sorun çözülmez ise cihazı sıfırı ile değişme hakkınızda var ama benim tavsiyem iade etmeniz yönünde.

14 günlük hak, Online alışverişte geçerli. İlk 6 ay içerisinde de üründe kusur ortaya çıkarsa ayıplı ürün sayılır ve tamiri kabul etmeden direkt iade veya değişim istenebilir.

Hocam ürünü Vodafone'dan nasıl aldınız? Abonelik sistemi ile aldıysanız, belki ilk 7 gün iade hakkınız vardır. (Abonelik sözleşmelerinde 7 günlük cayma hakkı var fakat telefon aboneliği buna dahil mi emin değilim.)

14 günlük hak, Online alışverişte geçerli. İlk 6 ay içerisinde de üründe kusur ortaya çıkarsa ayıplı ürün sayılır ve tamiri kabul etmeden direkt iade veya değişim istenebilir.

Hocam ürünü Vodafone'dan nasıl aldınız? Abonelik sistemi ile aldıysanız, belki ilk 7 gün iade hakkınız vardır. (abonelik sözleşmelerinde 7 günlük cayma hakkı var fakat telefon aboneliği buna dahil mi emin değilim.)

Babamın hattı üzerinden direk bayiden aldık oradaki çalışan kutu açılmadan cihaz kullanılmadan iade hakkınız var diyor ben cihazı kullandım ama yine de böyle bir hakkım var mı?

Telefon hattı abonelik olarak geçiyor 7 günlük cayma hakkınız var fakat telefon buna dahil mi kesin bilgim yok hocam.

Tüketici hattını veya ilçenizdeki tüketici hakem heyetini arayıp sorabilirsiniz. En doğru bilgiyi bu şekilde alırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı