Vodafone rezilliği

RzExfeL

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Sizlere Vodafone'nin ne kadar rezil bir internet sağlayıcısı olduğundan bahsetmek istiyorum. 30 Mbps internet için ayda 250 TL veriyoruz, 10 Mbps bile alamıyoruz. Adamları arıyoruz, "binaya gelen kablo problemli, bizim yapabileceğimiz bir şey yok." diyorlar. Neyse sonra 2-3 ay geçince taahhüt bitince TurkNet'e geçmeye karar verdik. Sabit 30 Mbps internet var ne düşüş var ne ping. İnanın bunu görünce bir yandan internet artık hızlı diye mutlu oldum bir yandan Vodafone'un bana çektirdiği eziyetler yüzünden o kadar sinirlendim ki. Yani diyeceğim o ki siz siz olun, Vodafone'a para vermeyin. Benim de verdiğim paraların hepsi haram zıkkım olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Sizlere Vodafone'nin ne kadar rezil bir internet sağlayıcısı olduğundan bahsetmek istiyorum. 30 Mbps internet için ayda 250 TL veriyoruz, 10 Mbps bile alamıyoruz. Adamları arıyoruz, "binaya gelen kablo problemli, bizim yapabileceğimiz bir şey yok." diyorlar. Neyse sonra 2-3 ay geçince taahhüt bitince TurkNet'e geçmeye karar verdik. Sabit 30 Mbps internet var ne düşüş var ne ping. İnanın bunu görünce bir yandan internet artık hızlı diye mutlu oldum bir yandan Vodafone'un bana çektirdiği eziyetler yüzünden o kadar sinirlendim ki. Yani diyeceğim o ki siz siz olun, Vodafone'a para vermeyin. Benim de verdiğim paraların hepsi haram zıkkım olsun.
Hocam Vodafone ülkedeki en berbat internet saglayicisi. Bircok farkli marka kullandim hem mobil hat hemde wifi olarak. Vodafone acik ara en berbatiydi. Istanbul Maslak'ta ayda 250 lira verdigim mobil internetin bir siteyi yuklemesi 5dk sürüyorsa bir problem vardır. Mobilde Turkcell, TurkTelekom; wifide Turknet.

haklısınız hocam vodafone hiç çekmiyor çok yavaş facebooka bile zor giriyor

Herkesin yaşadığı yere göre değişiklik gösteriyor, ben sunduğu hızın bile fazlasını alıyorum.

Bende Vodafone 50 Mbps kullanıyorum. Müşteri temsilcileri ne kadar rezil olsada idare ediyor. Turknet olsa geçeceğim de hala altyapı çekmediler. Gidip fibere doymayan insanlara gigafiber çeksinler anca.

Hocam hizmet noktasına göre değişir. Mesela bizim yayla da Turkcell ve Vodafone ortak baz istasyonu kullanıyor mobil verideki hız 50 ile 80 arası. Ama şehir içinde cidden berbat. Mesela Turkcell de bozdu. Önceden en iyisi oydu ama artık tahtını Türk Telekom'a devretti. Ben Turkcell kullanıyorum ve baz istasyonu 200 metre uzaklıkta aldığım hız 5 Mbps annemde TT var o ise 35-70 arası alıyor TT'nin baz istasyonu da aynı uzaklıkta zaten 3 opreatörün baz istasyonuda yan yana.
Wi-Fi'ya gelecek olursak eğer ki Vodafone'un baz istasyonu size uzaksa hız kaybı olur ve tahminimce DSL kullanıyorsunuz ki bir hız kaybı var. Bizim burada TT'nin merkezi şehrin içinde ve DSL altyapıda 10 Mbps bir eksik var. Öreneğin paket 30 Mbps'ya eve 20 geliyor gibi.

Merhaba. Sizlere Vodafone'nin ne kadar rezil bir internet sağlayıcısı olduğundan bahsetmek istiyorum. 30 Mbps internet için ayda 250b TL veriyoruz, 10 Mbps bile alamıyoruz. Adamları arıyoruz, "binaya gelen kablo problemli, bizim yapabileceğimiz bir şey yok." diyorlar. Neyse sonra 2-3 ay geçince taahhüt bitince TurkNet'e geçmeye karar verdik. Sabit 30 Mbps internet var ne düşüş var ne ping. İnanın bunu görünce bir yandan internet artık hızlı diye mutlu oldum bir yandan Vodafone'un bana çektirdiği eziyetler yüzünden o kadar sinirlendim ki. Yani diyeceğim o ki siz siz olun, Vodafone'a para vermeyin. Benim de verdiğim paraların hepsi haram zıkkım olsun.

Evdeki internetimde bir problem göremedim ama mobil veri hiç çekmiyor gibi çok kötü.

Evdeki internetimde bir problem göremedim ama mobil veri hiç çekmiyor gibi çok kötü.
Bende tam tersi hocam. Ev interneti rezalet, mobilde pek problem yoktu ama yine de değiştireceğim onu da.

Hocam hizmet noktasına göre değişir. Mesela bizim yayla da Turkcell ve Vodafone ortak baz istasyonu kullanıyor mobil verideki hız 50 ile 80 arası. Ama şehir içinde cidden berbat. Mesela Turkcell de bozdu. Önceden en iyisi oydu ama artık tahtını Türk Telekom'a devretti. Ben Turkcell kullanıyorum ve baz istasyonu 200 metre uzaklıkta aldığım hız 5 Mbps annemde TT var o ise 35-70 arası alıyor TT'nin baz istasyonu da aynı uzaklıkta zaten 3 opreatörün baz istasyonuda yan yana.
Wi-Fi'ya gelecek olursak eğer ki Vodafone'un baz istasyonu size uzaksa hız kaybı olur ve tahminimce DSL kullanıyorsunuz ki bir hız kaybı var. Bizim burada TT'nin merkezi şehrin içinde ve DSL altyapıda 10 Mbps bir eksik var. Öreneğin paket 30 Mbps'ya eve 20 geliyor gibi.
Evet hocam DSL var zaten bizim oturduğumuz bölge tenha bölge fiber falan da yok. TurkNet de daha yeni altyapı yaptı buraya. Eskiden aradığımda yoktu.

Bende vodafone fiber 50 mbps den türk telekoma geçtim çok rahatladım. Vodafone da 30 ms alırken türk telekomda 12-13 ms alıyorum valorantta. Hem de 330 tl cayma bedeli ödeyip türk telekoma gönderdiğimde 500 tl indirim yapıldı.

Bende vodafone fiber 50 mbps den türk telekoma geçtim çok rahatladım. Vodafone da 30 ms alırken türk telekomda 12-13 ms alıyorum valorantta. Hem de 330 tl cayma bedeli ödeyip türk telekoma gönderdiğimde 500 tl indirim yapıldı.
Burada fiber bile yok hocam. Ben eskiden Vodafone internet ile Valorant oynuyorken 60-70 arası ping alıyordum, bazen 150 lere çıkıyordu. Telefonum internete bağlı iken direk hiç bir şey yüklenmiyordu. Şimdi telefonda indirme yapıyorken bile açılıyor her şey, fakat artık Valorant oynamadığım için pingi bilemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı